Home Žena Žene budite oprezne: Ovih 6 znakova garantuju da vas muškarac ne shvata...

Žene budite oprezne: Ovih 6 znakova garantuju da vas muškarac ne shvata ozbiljno

5675
0
SHARE
Ovaj problem često dolazi od neudatih žena koje misle da mogu promeniti želju muškarca za vezom

Ipak, takvo razmišljanje može se povesti pod naučnu fantastiku. Kada vam muškarac kaže da ne želi ozbiljnu vezu ili nema vremena da vas često viđa, morate znati kako da se pomirite sa tim.

couple-1599045_640

Da, upravo je na vama da odlučite kakav tretman želite i zaslužujete!

Postavljanje granica bi trebalo da znači da znate šta želite i da prisustvo muškarca u vašem životu to neće sputati. Kvalitetan čovek koji želi vezu će vas podržavati i učiniće sve da vas osvoji. On će vrlo rado provoditi vreme sa vama, tretiraće vas na pravi način i pokušaće da vas impresionira.

Ako se ne ponaša ovako od početka, zabavljanje se pretvara u virtuelnu vezu  – potrebno je da ga jednostavno pustite od sebe. Evo sedam znakova koji će vam pokazati da on nije dovoljno zagrejan za vas.

Žene, budite hrabre: Ako želite vezu, ne bojte se da to i izgovorite

Kaže vam da ne želi vezu, ali vi svejedno ostajete sa njim

Izašli ste na prvi sastanak sa muškarcem koji poseduje kvalitete koje tražite. Međutim, kaže vam odmah da nije zainteresovan za vezu, ali vi ipak odlučite da vam se previše sviđa da biste ga tako lako pustili, pa pokušavate da mu ostavite prostora da se možda predomisli. Ovo može biti velika greška.

Kada muškarac kaže da ne želi vezu, verujte mu i nastavite dalje.

Flertuje sa vama, ali vas ne poziva na sastanak

Ovog čoveka znate iz teretane, sa posla ili iz neke druge priče, i on je uvek sklon flertovanju. Uvek je srećan kada vas vidi, ali se na tome završava cela ,,priča”. To je trag da definitivno nije zainteresovan za vas.

Kaže da nikada nije bio zaljubljen

Sa ovakvim čovekom je prilčno teško. Neke žene privlače ranjivi muškarci i odmah pretpostavljate da do sada samo nije upoznao onu pravu (naravno, vas) i tako postaje vaš ,,ljubavni projekat”.

Ovakav stav bi mogao da vas košta povređivanja. Ako nije zavoleo nekoga, a već mu je 40, možda nikada neće. Pametnije bi bilo da se sklonite.

Dopisujete se, ali nema vremena da vas vidi

Svaki muškarac koji napiše ,,dobro jutro, lepotice”, a nema vremena da vas vidi, znači da se dopisuje sa još nekim. Zamislite koliko njegov ego raste u takvom slučaju. Nemojte trošiti vreme na nekoga ko ne želi da se sa vama vidi uživo.

breakup-908714_640

Sveže je razveden, nije spreman za nešto ozbiljno, ali želi da vidi kako će se vaš odnos razvijati

Ovo je trik pozicija, jer vam na početku kaže da ne želi ništa ozbiljno. Ipak, ostavio je otvorenom mogućnost za vezu s obzirom na to kako se stvari odvijaju. U vašoj glavi postoji nada da ćete ipak biti zajedno, ali to je greška. Radijerecite zbogom i okrenite se nekoj drugoj prilici.

Uvek vi zakazujete termin viđanja

Kada ga pozovete i kažete mu da uradi nešto, on pristane da se vidi sa vama. Međutim, nikad nije on taj koji inicira sastanak. Da li je lenj? Možda, ali je veća verovatnoća da mu fali motivacije i želje da se vidi sa vama, jer u vama vidi samo prolaznu osobu.

Ne držite mu mesto i ne insistirajte ako ne želite da se osećate glupo. Ako vas ne pozove na sastanak, bez obzira na razlog, ostavite ga.

Žene budite jake: 5 stvari koje nikada ne treba da činite za muškarca ili bilo koga drugog

Ako primetite neku od ovih šest situacija, smognite hrabrosti da odete i nađete bolje rešenje.

Naravno da odlazak nije lak. Nekim ljudima je teško odoleti. Ali nemojte gubiti vreme na one koji vas nisu vredni ili vas prave budalom. Postoji mnogo dobrih i pravih muškaraca negde i jedva čekaju da vas nađu.

 

(Foto: Pixabay)