Home Showbiz Zbog njega se razvode Darko Lazić i Ana Sević: Biznismen “ukrao” srce...

Zbog njega se razvode Darko Lazić i Ana Sević: Biznismen “ukrao” srce pevačevoj ženi

1345
0
SHARE
Foto: Instagram

Ana Sević je Darka Lazića, osim sa Acom Lukasom, varala i sa beogradskim biznismenom Danijelom N. od avgusta meseca prošle godine, zbog čega je pevač zatražio razvod braka.

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazić je nedavno dobio potvrdu o Aninom neverstvu i to od Danijelove supruge Jelene, koja mu je dostavila prepisku njenog supruga i pevačice, nakon čega je Lazić totalno odlepio. Danijelovi prijatelji tvrde da mu se nakon razotkrivanja švaleracije život pretvorio u pakao, te da je i on sada u procesu razvoda.

🤫💋

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) дана

– Danijel se plaši da mu novinari ne otkriju identitet. On je ozbiljan čovek, biznismen i to provlačenje kroz novine bi loše uticalo na njegov posao. Otkako su njegova supruga i Darko razotkrili švaleraciju, život mu se pretvorio u pakao, čovek živi u paranoji – govori izvor blizak biznismenu i dodaje:

– On se nakon skandala sklonio u Budvu, gde se i upoznao sa Anom, ali je ona za Novu godinu tamo otišla za njim. Ona ne odustaje od njega i stalno mu govori da će zajedno prevazići sve probleme. Da je rizikovala brak i da sad očekuje da on bude uz nju – završava priču izvor.