Home Showbiz Zbog alkohola i k… sam ostavila Gastoza: Zorica otvorila dušu

Zbog alkohola i k… sam ostavila Gastoza: Zorica otvorila dušu

1062
0
SHARE
Zorica Dukić
Foto: Printscreen TV Happy

Zorica Dukić krajem januara iduće godine ponovo ulazi u “Parove”. U intervjuu za Rijaliti veoma iskreno pričala je o svom životu, bivšem dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Šta je to što ti je najviše smetalo kod Gastoza?

– On vodi malo drugačiji život. Konstantni izlasci, malo više alkohola, previše buran život, koji sam ja prošla u njegovim godinama. Ja već imam 32 godine, tako da, definitivno, putevi nam se razilaze.

Објава коју дели Zorica Dukic (@draguljce) дана

Vodi se polemika oko tvoje prijateljice Nine Prlje da se smuvala sa Gastozom. Da li ćeš joj zameriti?

– Iskreno, postoji mogućnost da se desio neki poljubac ili nešto između njih. Miljana je pričala da su se ljubili ispred izolacije i postoji mogućnost, poznavajući Nenada kakav je kad mu se dopadne neka devojka, kako ume da uđe pod kožu. Mislim da mu se dopala Nina, ali s druge strane, mislim da voli Naidu, nego jednostavno muško ko muško. Mislim da ako se to desilo Nini, zaista nije potrebno da bude s njim, dok on javno govori kako mu devojka nedostaje i kako je voli. Pametnije mu je da sačuva vezu. Ako se nešto desilo između Nenada i Nine, mislim da se više ne dešava. Uvek postoji onaj momenat kada ti se neko dopadne i kada nešto moraš da uradiš i uradiš, a onda sam sebe vratiš u realnost, da imaš nekog napolju, da čuvaš to što imaš napolju.

(Izvor: Republika)