Home Showbiz (VIDEO+FOTO) Ovo su najlepše grudi Srbije: Prirodne obline ove voditeljke su najtraženiji...

(VIDEO+FOTO) Ovo su najlepše grudi Srbije: Prirodne obline ove voditeljke su najtraženiji model kod plastičara

2853
0
SHARE

Oduvek je bila reper za ženstvenost

Jedna od najzgodnijih voditeljki kod nas, Rada Radenović, oduvek je bila reper za ženstvenost. Njene grudi su godinama bile primer najidealnijih. Prirodne obline su bukvalno postale model s kojim mnoge devojke odlaze kod plastičnog hirurga i traže da im naprave, odnosno ugrade baš takve silikone.

 

View this post on Instagram

 

Downtotheseaandback.👋🐚🐟🏖🌡

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

Rada Radenović je jedna od prvih javnih ličnosti koja se slikala za „Playboy“. Zbog atraktivnog izgleda, mnogi su je zvali „srpskom Hali Beri“.

 

View this post on Instagram

 

Ssssss.unce.

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

Rada se ne eksponira previše, na Instagramu retko kada osvane neka golišava slika, pa za sebe je jednom prilikom rekla kako baš zbog takvog stava nije previše zanimljiva tabloidima.

“Već dugo ne izlazim, nemam afere, ni nekog poznatog dečka, vodim običan život Srpkinje koja živi u Beogradu. Za tabloide je to poprilično dosadan život. Nisam glumica ili pevačica, pa da kroz medije nalazim nove angažmane. I pored svega, razumem kolege kojima od takvih tekstova zavisi tiraž. Ali naši tabloidi su bezazleni u odnosu na one koji se štampaju u inostranstvu – rekla je voditeljka koja će u aprilu napuniti okruglo 40 godina.