Home Muškarac Tantra za početnike: Drevni budistički saveti za eksploziju zadovoljstva u krevetu!

Tantra za početnike: Drevni budistički saveti za eksploziju zadovoljstva u krevetu!

3930
0
SHARE

Istražujte jedno drugo, jer to predstavlja odličan način da pronađete nove tačke koje vas uzbuđuju i pružaju vam zadovoljstvo

Tantra – skup drevnih budističkih i hinduističkih rituala, drevna istočnjačka doktrina koja se bavi duhovnim ali i seksualnim aspektima ljudskih bića, od dragocene je pomoći ukoliko želite da osvežite svoj seksualni život i u spavaću sobu unosete eksploziju zadovoljstva…

Ova prastara mudrost podjednako dobro deluje i za muškarce i za žene. Kod muškaraca stvara povećanu želju za seksom i omogućava im da kontrolišu ejakulaciju, dok kod žena stvara jak seksualni naboj i osećaj povezanosti sa partnerom.

Ukoliko do sada niste pokušali da upražnjavate ovu veštinu, nekoliko ‘recepata’ pomoći će vam da počnete, a kada ih isprobate, garantujemo, bićete ‘navučeni’ i to će postati deo vaše svakodnevnice.

Pogledi

Ovu vežbu bi trebalo praktikovati svakog dana, a ona zahteva sedam minuta vašeg vremena. Za tih sedam minuta potrebno je da partnera neprekidno gledate u oči, a možete je izboditi odeveni ili nagi. U tih sedam minuta, ne skrećite pogled jedno s drugog, nikako ne komunicirajte i pokušajte da uskladite ritam disanja.

To je dobar sin: Momak ostavio sve kako bi putovao svetom, ali ne zaboravlja da u svakoj prilici javi mami da je dobro

Najbolje bi bilo da vežbu odradite ujutro, jer ćete tada misliti jedno na drugo ceo dan. Iako ova praksa deluje jednostavno, zapravo je vrlo intimna, a njenim rezultatima bićete i sami iznenađeni.

Disanje

Druga vežba usredsređuje se na disanje tokom seksa, koje bi trebalo da postane potpuno sinhronizovano. Ovaj način vežbanja učiniće da partneri postanu duboko povezani na spiritualnom planu, a telo će samo ‘ispratiti’ duhovnu povezanost pa je vatromet zadovoljstva zagarantovan.

Intimnost

Nažalost, u vremenu u kom živimo, mnogi parovi nemaju vremena za intnimnost zbog brojnih obaveza, naročito ako imaju decu. U dugim vezama i brakovima seks je često rutina, zbog čega posebnu pažnju treba da usresredite na vreme koje provodite sa partnerom kako bi pronašli bliskost i romantiku.

Problemi u vezi: Ovih 6 stvari koje parovi ignorišu mogu uništiti vezu

Istražujte

Umesto da žurite i ciljate na vrhunac, uzmite više vremena za oboje. Istražujte jedno drugo, jer to predstavlja odličan način da pronađete nove tačke koje vas uzbuđuju i pružaju vam zadovoljstvo. Raspitajte se, na primer, o tantričkoj jogi, odnosno drevnoj praksi koja koristi seksualnu energiju da bi se postigla viša stanja svesti.

(Izvor: Telegraf.rs, Foto: Pixabay)