Home Horoskop Šta vam je najbolja drugarica u horoskopu: Prijateljstva ovih znakova često završe...

Šta vam je najbolja drugarica u horoskopu: Prijateljstva ovih znakova često završe u svađi

1946
0
SHARE

Čak i ako počnu obećavajuće – neka prijateljstva jednostavno nisu predodređena da večno traju

Naročito ako su uključeni određeni horoskopski znakovi – pre ili kasnije doći će do burne svađe – a to često ne završi dobro…

Na prvu se dobro slažu, imaju jednako dobar smisao za humor i naizgled je sve OK. Nažalost, to je sve što imaju zajedničko – vrlo brzo njihovo prijateljstvo postane burno i puno prepucavanja. Nekima očito zvezde nisu naklonjene – ovi znakovi retko su dugotrajni najbolji prijatelji…

Ilustracija

Vodolija i Lav
Oba znaka vole vrlo blizak odnos s ljudima oko sebe, ali na sasvim drugačije načine. Vodolijama su važnije duboke veze i razgovori. A Lavovi vole da im se drugi dive i da su u centru pažnje. Jako paze s kim se druže. Vodolije brzo počne živcirati hvalisava priroda Lavova – a Lavovi to osete i brzo postanu hladni.

Rak i Vaga
To nije dobra kombinacija za prijateljstvo! Rakovi su ekstremno osetljivi ljudi, a Vage potpuno suprotno od toga. Često govore sve i svašta i ne primećuju koliko mogu povrediti Raka svojim nepromišljenim rečima.

Bik i Jarac
Oba znaka su vrlo tvrdoglava. Ni jedan ne želi popustiti. A to u međusobnom prijateljstvu može brzo postati problem. U jednom trenutku će se sve svesti na ljutite diskusije iz kojih neće doći do kompromisa.

Strelac i Devica
Strelac brzo počne osećati da ga guši uredna i savršeno isplanirana Devica. S druge strane, Devica poludi kad Strelac spontano promeni planove. Neizbežno će doći do sukoba različitih karaktera.

(24sata.hr, Pixabay)