Home Horoskop Srećni dani (od 5. do 12. marta 2018. godine): Lavovi proverite da...

Srećni dani (od 5. do 12. marta 2018. godine): Lavovi proverite da li su ovo vaši dobitni brojevi, Škorpije nikako ne rizikujte u četvrtak i petak

812
0
SHARE

Blizanci proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 6, 15, 26, 31, 42, 51, 67 i 80

Ovan
Okolnosti na takmičarskoj sceni se češće menjaju nego što biste Vi želeli, ali delujete optimistično i ne odustajete od svojih visokih ciljeva. Obavezno tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u četvrtak, petak i nedelju . Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate svoju sreću u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu .

Bik
Sve je moguće u kombinaciji faktora sreće i uz sjajan hazarderski impuls. Važno je da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u četvrtak i petak . Obavezno proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu u ponedeljak, sredu i nedelju. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crvene boje.

Blizanci
Umete da osmislite dobru kalkulaciju i da iznenadite ostale saigrače neočekivanim potezima. Ali, u određenim situacijama izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i četvrtak. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 6, 15, 26, 31, 42, 51, 67 i 80. Vaši srećni dani su: ponedeljak, sreda i subota.

Rak
Delujete vrlo samouvereno u odnosu na ostale saigrače i vešto umete da osmislite različite kalkulacije. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, četvrtak i nedelju. Po potrebi, računajte i na svoje skrivene adute. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti izbora u sredu i subotu.

Lav
Imate sjajan uvid u različite takmičarske mogućnosti i umete da procenite povoljnu priliku za uspešnu akciju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 06, 15, 24, 30, 42, 51, 67. Vaši srećni dani su: sreda, petak i nedelja. Za svaki slučaj osmislite neku rezervnu varijantu u utorak i subotu.

Devica
Potreban Vam je mali podsticaj da sprovedete uspešnu akciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Obavezno računajte na pozitivan uticaj ili na kombinaciju parnih brojeva. Sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u nekim situacijama koje iznenada izmiču kontroli u utorak i nedelju.

Vaga
Imate sjajnu viziju, međutim postoje različiti faktori koji Vas ometaju u pokušaju da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i nedelju. Obavezno sačuvajte meru opreza u nekim ekstremnim situacijama koje izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Škorpion
Ponekad faktor iznenađenja ima presudno značenje i bitno utiče takmičarski poredak u odlučujućim situacijama. Sve je moguće, posebno ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u ponedeljak, utorak i sredu. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza ili da smišljeno izbegavate zonu visokog rizika u četvrtak i petak.

Strelac
Nalazite se u promenljivoj formi i potrebna Vam je dodatna koncentracija kako biste sačuvali dobru poziciju među saigračima. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu u utorak, četvrtak i subotu. Sačuvajte posebnu meru opreza i smišljeno izbegavajte zonu visokog rizika u petak i nedelju.

Jarac
Postoje različiti faktori koji utiču na završne rezultate. Važno je da odredite listu prioriteta i da se pridržavate standarda. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom: u utorak, sredu i petak. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u ponedeljak i subotu.

Vodolija
Situacija na takmičarskoj sceni zahteva blic procenu i veštinu prilagođavanja. Dobro procenite svoj ulog u sredu, četvrtak i petak . Možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i subotu.

Ribe
Sposobnost blic procene ili mogućnost da se brzo izvede efikasna akcija donosi uspeh. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili dobitak u ponedeljak, četvrtak i subotu. U određenim situacijama važno je da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i petak.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)