Home Horoskop Srećni dani (od 30. aprila do 7. maja 2018. godine): Vage mogu...

Srećni dani (od 30. aprila do 7. maja 2018. godine): Vage mogu da očekuju dobitak u četvrtak ili subotu, Vodolije dobitna kombinacija glasi 1, 16, 25…

3679
0
SHARE
Novac

U zavisnosti od takmičarskih aspiracija, Strelci treba da upotrebe neku proverenu formulu u utorak, petak i nedelju

Ovan
Ponekad je teže predvideti krajnji ishod u odlučujućim situacijama na takmičarskoj sceni ili osnovni redosled poteza kod ostalih saigrača. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i sredu. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, petak i nedelju.

Bik
Nalazite se u sjajnoj formi i umete vešto da kalkulišete na različitim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u sredu, petak i nedelju. Izbegavajte rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u utorak i subotu. Ali, po potrebi prihvatite nove izazove ili mogućnost udruživanja.

Blizanci
U zavisnosti od taktike koju primenjujete prolazite kroz različite mogućnosti izbora ili delovanja u odnosu na ostale saigrače. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i sredu.

Rak
Postoje različiti faktori igre i ponekad iznenadne okolnosti mogu da utiču na takmičarski poredak. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u utorak, četvrtak i subotu.

Lav
Uz sjajne hazarderske manire koje imate lako možete da zasenite sve ostale saigrače i da ostvarite izuzetne takmičarske rezultate. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu i petak. Po potrebi računajte na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u četvrtak i subotu.Rulet

Devica
Postoje okolnosti koje ne možete da promenite u svoju korist i bolje je da se na vreme zaštitite od loših uticaja. Ugledajte se na uspešne saigrače. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti u četvrtak, subotu i nedelju. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u sredu i petak .

Vaga
Delujete vrlo ambiciozno i snalažljivo u odnosu na ostale saigrače. Dobitak je moguć: u utorak, četvrtak i subotu. Računajte i na faktor iznenađenja. Ponekad ne treba oklevati pred većim takmičarskim izazovima, posebno kada imate dobar impuls. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor u sredu i petak.

Škorpion
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i potrebna Vam je dodatna koncentracija kako biste ostvarili uspešne rezultate. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, sredu i nedelju. Možete da računate i na pozitivan uticaj parnih brojeva. U zoni rizika, važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u utorak i subotu.

Strelac
Delujete vrlo ambiciozno i odlučno. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u utorak, petak i nedelju. Računajte na svoje skrivene adute kako biste ostvarili dobitak ili zapaženi uspeh. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali dobru poziciju u odnosu na ostale saigrače u četvrtak i subotu.

Jarac
Imate sjajnu viziju i uz malo sreće možete da nadmašite ostale saigrače. Slobodno prihvatite nove izazove koji Vas prate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju u utorak i četvrtak.

Vodolija
Delujete vrlo ambiciozno i samouvereno. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 1, 16, 25, 34, 40, 52, 60 i 71. Vaši srećni dani su: ponedeljak, sreda i subota. Obavezno računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali dobru takmičarsku poziciju u četvrtak i nedelju.

Ribe
Postoje različite okonosti koje utiču na osnovni poredak među saigračima, ne možete zanemariti nečiju prednost. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u utorak, četvrtak i nedelju. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u ponedeljak i subotu.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)