Home Horoskop Srećni dani (od 26. februara do 5. marta 2018. godine): Škorpije...

Srećni dani (od 26. februara do 5. marta 2018. godine): Škorpije pokušajte ovu kombinaciju u igrama na sreću, Bikovi budite posebno oprezni u četvrtak

795
0
SHARE

Vage se nalaze pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u sredu, četvrtak i petak

Ovan
Imate sjajan uvid u različite takmičarske mogućnosti i umete da napravite dobru procenu. Po potrebi udružite svoje interese sa proverenim saigračima. Sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu, subotu,. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju u petak i nedelju.

Bik
Postoje situacije u kojima možete da se prilagodite na različite uslove igre, ali nemojte dozvoliti da neko utiče na Vaše takmičarske prioritete. Učinite sve što je potrebno kako biste efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, sredu i nedelju. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje izmiču kontroli u ponedeljak i četvrtak.

Blizanci
Smišljenim potezima možete da sprovedete jednu vrlo uspešnu akciju. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu: u utorak, petak i nedelju. Računajte i na skrivene adute kako biste ostvarili dobitak ili veći uspeh. Sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli u sredu i četvrtak.

Rak
Imate sjajnu viziju i uz malo sreće možete da nadmašite ostale saigrače. Slobodno prihvatite nove izazove koji Vas prate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju u utorak i četvrtak.

Lav
Na takmičarskoj sceni postoje novi izazovi koji Vas navode na veći rizik, ali uz uticaj faktora sreće to podrazumeva i uvećani dobitak. Važno je da pratite različite signale i svoj unutrašnji impuls. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije: u utorak, četvrtak i subotu. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i sredu.

Devica
Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili novi uspeh ili ekstra dobitak: u utorak, sredu i nedelju. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na pogrešan izbor u ponedeljak i subotu.

Vaga
Važno je da prepoznate najbolji trenutak za uspešnu akciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u sredu, četvrtak petak. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crvene boje. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika subotu i nedelju.

Škorpion
Mogućnosti se često smenjuju i na Vama je da prilagođavate takmičarski ritam u odnosu na prilike koje Vas prate. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 1, 12, 21, 30, 43, 55, 61 i 70. Vaši srećni dani su: ponedeljak, sreda i četvrtak. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Strelac
Ponekad je lako ostvariti veći dobitak, glavnu premiju ili uspeh na paralelnim stranama. Obavezno računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, sredu i subotu. Nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u četvrtak i petak.

Jarac
Pogrešan potez može da Vam iskomplikuje dobru poziciju u odnosu na ostale saigrače. Važno je da pravilno sagledate sve takmičarske mogućnosti koje imate na raspolaganju. Dobitak je moguć: u sredu, petak, subotu. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim u rizičnim situacijama u utorak i nedelju.

Vodolija
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u četvrtak i subotu. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u sredu, petak i nedelju. Po potrebi računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva.

Ribe
Delujete optimistično i ambiciozno. Potrudite se da nametnete svoj tempo igre ostalim suigračuma, kako biste ostvarili neki vid glavne premije ili ekstra dobitak u utorak, četvrtak i subotu. Sačuvajte i dodatnu meru opreza, posebno u nekim visoko rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli u sredu i nedelju.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)