Home Vesti Srećni dani (od 19. do 26. marta 2018. godine:) Rakovi probajte da...

Srećni dani (od 19. do 26. marta 2018. godine:) Rakovi probajte da se kockate u četvrtak i subota, Jarčevi ne rizikujte u sredu i nedelju

890
0
SHARE

Blizanci nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i sredu

Ovan
Nalazite se u sjajnoj formi i umete na blic da procenite dobitnu kombinaciju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu u utorak, sredu i četvrtak. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i petak.

Bik
Dobar izbor taktike utiče na određene privilegije koje imate u odnosu na ostale saigrače. Usmerite svoju pažnju na glavnu takmičarsku premiju u sredu, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u petak i nedelju.

Blizanci
Osećate pojačanu strast ili želju da oprobate svoje sposobnosti u novim takmičarskim situacijama. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i sredu.

Rak
Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili novi uspeh ili ekstra dobitak u utorak, četvrtak i subotu. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača iznenada navede na pogrešan izbor u petak i nedelju.

Lav
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam koncentracija. Samo pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava šansu za uspehom ili ekstra dobitak u četvrtak i dane vikenda. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crvene boje. Obavezno izbegavajte rivalske odnose u utorak i sredu.

Devica
Postoje situacije u kojima je teže odrediti takmičarske prioritete, a zatim i dobar redosled poteza. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom u ponedeljak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Vaga
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i nedostaje Vam jača koncentracija za neke završne faze igre. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom: u utorak, sredu i nedelju. Sačuvajte dodatnu meru opreza i obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i subotu.

Škorpion
Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti u utorak, četvrtak i subotu. Mogućnosti se često smenjuju i na Vama je da prilagođavate svoj ritam u odnosu na različite izazovne kombinacije. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali i najbolju poziciju u ponedeljak i nedelju.

Strelac
Ponekad stil igre odlučuje o završnim rezutatima i novom poretku. Kada se zateknete u odlučujućim situacijama oslonite se na svoju omiljenu taktiku u utorak, sredu i petak. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali svoj ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače za vreme vikenda.

Jarac
Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem, tako da mnoge situacije rešavate bolje nego ostali suigrači. Važno je da pokrećete inicijativu koja garantuje prestižnu poziciju u ponedeljak, utorak i petak. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju.

Vodolija
Imate sjajan uvid u različite kombinacije, važno je da se pripremite za završnu fazu igre i da dobro procenite svoj ulog u utorak, sredu i četvrtak. Možete da računate na pozitivne uticaje bele boje. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali svoj ulog ili dobru poziciju u odnosu na ostale igrače u subotu i nedelju.

Ribe
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam dobra koncentracija u odlučujućoj fazi igre. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u utorak, petak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i sredu.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)