Home Horoskop Srećni dani (od 19. do 26. februara 2018. godine): Bikovima se OVI...

Srećni dani (od 19. do 26. februara 2018. godine): Bikovima se OVI BROJEVI smeše za dobitak na bingu, Jarčevi izbegavajte varijantu “SVE ILI NIŠTA” u sredu i subotu

4726
0
SHARE
Bingo
Srećni dani: Bingo

Rakovi veći ulog obećava i veći dobitak, okušajte se u sredu ili petak

Ovan
Imate različite mogućnosti na raspolaganju, upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u ponedeljak, utorak i sredu. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje nekih neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u petak i subotu.

Bik
Stalo Vam je da trijumfujete u odnosu na sve ostale takmičare. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 04, 17, 26, 35, 44, 53, 62 i 77 Vaši srećni dani su: utorak, četvrtak i nedelja. U određenim situacijama potrudite se da izbegavate direktne uticaje crno-crvene boje u ponedeljak i sredu.

Blizanci
Imate različite mogućnosti kombinatorike, ali sve se svodi na umešnost u dobroj proceni i ubrzanoj akciji. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u sredu, četvrtak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i subotu.

Rak
Takmičarska atmosfera pogoduje Vašim aspiracijama i imate sjajnu šansu da uvećate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače. Veći ulog obećava i uvećani dobitak. Sačuvajte dobru koncentraciju, jer sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu i petak. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje u utorak i četvrtak.

Lav
Na takmičarskoj sceni postoje različite situacije koje zahtevaju dobru procenu i strogu selekciju ciljeva. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše takmičarske mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u četvrtak i petak.

Devica
Prati Vas faktor sreće u mnogim situacijama i to dodatno utiče na Vaše samopouzdanje. Važno je da upotrebite taktiku koja donosi najbolje rezultate. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 21, u utorak, četvrtak i nedelju. Računajte na svoje skrivene adute. Potrudite se da sačuvate dobru poziciju u sredu i petak.

Vaga
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da nametnete svoje prioritetne ciljeve. Sačuvajte dobru koncentraciju, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i subotu. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u sredu i nedelju.

Škorpion
Mnoge okolnosti Vam idu u prilog i delujete vrlo ambiciozno u odnosu na ostale sugirače. Sve je moguće u kombinaciji faktora sreće i pozitivnih uticaja. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da osmislite i neku zaobilaznu varijantu, kao rešenje u utorak i četvrtak.

Strelac
Događaji na takmičarskoj sceni utiču na listu prioriteta, ali postoji faktor iznenađenja koji ume da promeni prvobitnu procenu. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u ponedeljak, petak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i subotu.

Jarac
Novi događaji na takmičarskoj sceni deluju vrlo izazovno i podstiču Vas na dodatnu akciju. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarite svoje ciljeve u četvrtak, petak i nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj bele boje. U kritičnom trenutku izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i subotu.

Vodolija
Postoje različite mogućnosti taktiziranja, u odlučujućim situacijama oslonite se na svoj takmičarski impuls u ponedeljak, petak i subotu. U zavisnosti od okolnosti možete da računate na pozitivne uticaje neparnih brojeva. Važno je da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u sredu i četvrtak .

Ribe
Iskustvo koje imate može da Vam pomogne u određenim situacijama, ali nije dovoljna garancija za dobitak. Sve se svodi na presudan uticaj faktora sreće. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: ponedeljak, sreda, petak. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Jarca, Škorpiona ili Ovna u četvrtak i nedelju.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)