Home Horoskop Srećni dani (od 16. do 23. aprila 2018. godine): Ovnovi nadajte se...

Srećni dani (od 16. do 23. aprila 2018. godine): Ovnovi nadajte se glavnoj premiji u četvrtak, Škorpije očekuje dobitak u sredu ili subotu

905
0
SHARE
Bingo
Srećni dani: Bingo

Postoje okolnosti koje Blizanci ne mogu da promene u svoju korist i bolje je da se na vreme zaštitite od loših uticaja

Ovan
Postoje takmičarske situacije u kojima se sjajno snalazite i umete da nametnete svoje ciljeve ostalim saigračima. Potrebna Vam je efikasna blic procena, usmerite pažnju na glavnu premiju i proverite svoju sreću u utorak, četvrtak i subotu. Važno je da smišljeno izbegavate zonu visokog rizika petak i nedelju.

Bik
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i imate dobru viziju koja Vam pomaže u ostvarenju ciljeva. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i nedelju.

Blizanci
Postoje okolnosti koje ne možete da promenite u svoju korist i bolje je da se na vreme zaštitite od loših uticaja. Ugledajte se na uspešne saigrače. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti u četvrtak, subotu i nedelju. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u sredu i petak .

Rak
Umete da procenite povoljnu priliku i potencijalni dobitak. Proverite svoju sreću u sredu, četvrtak i petak. Možete da računate na pozitivane uticaje bele boje. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u nekim visoko rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli u dane vikenda.

Lav
Postavili ste sebi visoke kriterijume i ne odustajete od nekih velikih ciljeva. Važno je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u utorak, četvrtak i subotu. Povremeno možete da računate i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika u ponedeljak i nedelju.

Devica
Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili novi uspeh ili ekstra dobitak u utorak, četvrtak i subotu. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača iznenada navede na pogrešan izbor u petak i nedelju.

Vaga
Imate sjajnu takmičarsku viziju i umete da predvidite mogući ishod u odnosu na ostale saigrače. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom: u utorak, subotu i nedelju. Potrudite se da sačuvate dobru poziciju, bez obzira na neke sumnjive okolnosti koje Vas prate u ponedeljak i sredu.

Škorpion
Vaš uticaj se menja u zavisnosti od takmičarske prilike u kojoj se nalazite, nema razloga da se lako zanosite. Pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju značajno uvećava Vašu šansu za dobitkom: u ponedeljak, sredu i subotu. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u četvrtak i nedelju.

Strelac
Ponekad faktor iznenađenja donosi veliki obrt na takmičarskoj sceni. Važno je da se pripremite za završnu fazu igre i da dobro procenite svoj ulog u ponedeljak, četvrtak i subotu. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u nekim visoko rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču Vašoj kontroli u utorak i sredu.

Jarac
Zainteresovani ste za situacije koje donose uvećani dobitak i ne želite da prepustite takmičarsku dominaciju ostalim saigračima. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu, petak. Potrudite se da sačuvate dobru poziciju bez obzira na neke sumnjive okolnosti u utorak i četvrtak.

Vodolija
Nalazite se u promenljivoj formi, ali uvek postoji mogućnost za iznenadnim dobitkom. Upotrebite sve svoje adute i dobru taktiku. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate u utorak, četvrtak i subotu. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u ponedeljak i nedelju.

Ribe
Imate značajnu prednost u odnosu na ostale saigrače i spremni ste da upotrebite svoje najjače adute u presudnom trenutku. Računajte na faktor sreće. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Izbegavajte neke rivalske odnose koji remete Vašu koncentraciju u petak i nedelju.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)