Home Horoskop Srećni dani (od 14. maja do 21. maja 2018. godine): Device sačuvajte...

Srećni dani (od 14. maja do 21. maja 2018. godine): Device sačuvajte meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u subotu, Rakovi računajte na pozitivan uticaj bele boje

2096
0
SHARE

Bikovi u zavisnosti od okolnosti možete da računate na pozitivne uticaje neparnih brojeva

OVAN
Nalazite se u sjajnoj formi i umete na blic da procenite dobitnu kombinaciju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu u utorak, sredu i četvrtak. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i petak.

BIK
Postoje različite mogućnosti taktiziranja, u odlučujućim situacijama oslonite se na svoj takmičarski impuls u ponedeljak, petak i subotu. U zavisnosti od okolnosti možete da računate na pozitivne uticaje neparnih brojeva. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u sredu i četvrtak.

BLIZANCI
Imate dobru strategiju i stalo Vam je da ostvarite značajniji trijumf u odnosu na sve ostale saigrače. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese u petak i nedelju.

RAK
Imate dobru takmičarsku viziju i postavili ste sebi različite ciljeve. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 04, 10, 22, 31, 46, 53, 69 i 70. Vaši srećni dani su ponedeljak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Za svaki slučaj osmislite neku rezervnu varijantu u sredu i četvrtak .

LAV
Sposobnost blic procene ili mogućnost da se brzo izvede efikasna akcija donosi uspeh. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili dobitak u ponedeljak, četvrtak i subotu . U određenim situacijama važno je da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i petak.

DEVICA
Postoji niz okolnosti na koje nemate veliki uticaj i ponekad primena različitih strategija ne donosi željeni efekat. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u utorak, sredu i nedelju. Ugledajte se na neke uspešne saigrače. Sačuvajte meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i subotu.

VAGA
Prati Vas niz srećnih okolnosti, ali u zavisnosti od različitih prilika upotrebite i svoje najjače adute. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, sredu i subotu. Obavezno računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nema razloga da iskušavate svoju sreću kada se nalazite u zoni visokog rizika u utorak i četvrtak.

ŠKORPIJA
Aktivno učestvujete u novim događajima na takmičarskoj sceni i imate velika očekivanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u sredu, petak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i nedelju.

STRELAC
Umete sjajno da nametnete svoj stil igre ili tempo ostalim saigračima u odnosu na prioritete koje ste postavili. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u ponedeljak i sredu.

JARAC
Nove prilike na takmičarskoj sceni zahtevaju pojačanu koncentraciju i primenu drugačije strategije. Dobitak proizilazi iz dobre procene mogućnosti i uspešne akcije: u utorak, četvrtak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku i da sačuvate svoje interese u ponedeljak i sredu.

VODOLIJA
Stalo Vam je da ostvarite takmičarsku prednost. Pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju dodatno uvećava Vašu šansu za ekstra dobitkom: u sredu, petak i nedelju. Obavezno računajte i na pozitivane uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor u utorak i četvrtak.

RIBE
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i delujete nesigurno. Važno je da pravilno sagledate sve kombinacije koje Vam stoje na raspolaganju, dobitak je moguć: ponedeljak, sreda, petak. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte i dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)