Home Horoskop Srećni dani (3. septembar – 10. septembar 2018. godine): Škorpije dobar sled...

Srećni dani (3. septembar – 10. septembar 2018. godine): Škorpije dobar sled događaja dodatno utiče na vašu motivaciju, Vage izbegavajte pojačane rivalske odnose u ponedeljak i sredu

1263
0
SHARE

Strelčevi sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli u četvrtak i petak

Ovan
Sve se svodi na dobru kalkulaciju i na uticaj faktor sreće. Obavezno računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh. Ali, sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i petak. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i subotu.

Bik
Ponekad treba prihvatiti pojačanu dinamiku igre, posebno ako postoje uslovi koji nagoveštavaju takmičarski trijumf. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 7, 11, 25, 34, 41, 52, 61 i 70. Vaši srećni dani su: utorak, četvrtak, nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i sredu.

Blizanci
Prolazite kroz različite faze takmičarskih mogućnosti ili izazova, često imate utisak da se nalazite u zoni dobitka. Važno je da se pravilno koncentrišete u svim fazama igre. Dobitak je moguć u utorak, petak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u ponedeljak i subotu.

Rak
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i pokušavate da ostvarite maksimalne rezultate u odnosu na svoje mogućnosti. Ugledajte se na nekog od uspešnih suigrača iz okruženja. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije u ponedeljak, sredu i subotu. Važno je da sačuvate sve svoje interese u četvrtak i petak.