Home Horoskop SREĆNI DANI (3. decembar – 10. decembar 2018. godine): Strelčevi izbegavajte uticaj...

SREĆNI DANI (3. decembar – 10. decembar 2018. godine): Strelčevi izbegavajte uticaj crno-crvene boje u sredu i subotu, Škorpije povremeno možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje

1060
0
SHARE

Vage najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i petak

Ovan
Umete da ostvarite dominaciju i hazarderski maniri Vas podstiču da se oprobate u nekim izazovnim situacijama. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: ponedeljak, sreda, nedelja. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

Bik
Upotreba dobre strategije može da Vam omogući povlašćenu poziciju u odnosu na ostale takmičare. Potrudite se da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u utorak, petak i nedelju. Ali, nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i četvrtak.

Blizanci
Mnoge takmičarske prednosti su na Vašoj strani, preostaje Vam da se dodatno angažujete i da osmislite dobar redosled poteza. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu, petak. U zavisnosti od okolnosti računajte i na faktor iznenađenja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u utorak i subotu.

Rak
Pažljivo analizirate nove događaje na takmičarskoj sceni i ne promiču Vam različite mogućnosti izbora. Prihvatite nečiji koristan savet, pre nego što započnete veću akciju i doneste konačnu odluku. Važno je da osmislite dobar redosled poteza u utorak, četvrtak i petak . Izbegavajte rivalske odnose u sredu i nedelju.

Lav
Sve se svodi na blic procenu i na odlučnu akciju. Važno je da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u sredu i petak. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u odlučujućem momentu u ponedeljak, utorak i četvrtak. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje.

Novac

Devica
Imate značajnu takmičarsku prednost. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u odlučujućem momentu u ponedeljak, sredu i subotu. Uz dobru taktiku, važno je da se povučete u kritičnom trenutku kako biste sačuvali svoj ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u četvrtak i petak.

Vaga
Nalazite se u promenljivoj formi i najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i petak. Povremeno možete da računate na pozitivan uticaj neparnih brojeva, kao dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na sve ostale saigrače u ponedeljak i nedelju.

Škorpion
Stalo Vam je da ostvarite neki vid premije i određeni prestiž. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, sredu i petak. Povremeno možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i subotu.

Strelac
Umete da prepoznate dobitnu kombinaciju i uz određeni rizik da preuzmete dominaciju u odnosu na ostale saigrače. Spoj hrabrosti i brzine donosi uspešne rezultate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, četvrtak, nedelju. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje u sredu i subotu.

Jarac
Delujete vrlo samouvereno pred različitim takmičarskim izazovima. Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili neki značajniji dobitak u utorak, subotu i nedelju. U Vašem interesu je da sačuvate svoj ulog ili dobru poziciju u odnosu na sve ostale igrače u sredu i petak.

Vodolija
Moguće je da ostvarite premiju ili iznenadni uspeh, ako u pravom trenutku upotrebite neke skrivene adute. Sve takmičarske kombinacije možete da svrstate u dve osnovne kategorije. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, sredu i petak. U zoni rizika, važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u utorak i četvrtak.

Ribe
Novi događaji Vas motivišu na dodatnu akciju, tako da se usmeravate na različite kombinacije igre. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, utorak i četvrtak. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u sredu i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)