Home Horoskop Srećni dani (27. avgust – 2. septembar 2018. godine): Škorpije vaši srećni...

Srećni dani (27. avgust – 2. septembar 2018. godine): Škorpije vaši srećni dani su utorak, sreda i nedelja, Vage povremeno možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje

1462
0
SHARE

Strelčevi važno je da sačuvate svoje interese u četvrtak i petak

Ovan
Umete sjajno da nametnete svoj stil igre ili tempo ostalim saigračima u odnosu na prioritete koje ste postavili. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u ponedeljak i sredu.

Bik
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam dobar uvid kako biste prepoznali svoju dobitnu kombinaciju. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u utorak, četvrtak, nedelju. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nekim ekstremnim situacijama koje lako izmiču kontroli u sredu i subotu.

Blizanci
Uporno pokušavate da nametnete svoj stil i tempo igre, ali različite okolnosti Vam ne idu u prilog. Važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, petak, nedelju. Sačuvajte oprez u nekim ekstremnim situacijama u ponedeljak i četvrtak.

Rak
Ponekad je početnička sreća promenljiva, važno je da prepoznate takmičarsku varku kako biste sačuvali svoje najbolje adute za završnicu igre. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi značajniji uspeh u sredu, petak i nedelju. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u ponedeljak i cetvrtak.