Home Horoskop Srećni dani (16. jul – 22. jul 2018. godine): Škorpije ponekad je...

Srećni dani (16. jul – 22. jul 2018. godine): Škorpije ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu, Vage sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u danima vikenda

1933
0
SHARE

Strelčevi možete da računate na pozitivne uticaje crveno-bele boje

Ovan
Prepustite glavnu inicijativu svojim rivalima, jer takmičarska sreća je promenljiva. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate sreću u rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Bik
Postoje različite mogućnosti izbora, ali ponekad treba pratiti svoj unutrašnji impuls ili dobar predznak. Sve je moguće pod uticajem faktora sreće u ponedeljak, sredu i četvrtak. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Obratite pažnu na susret sa osobom u znaku: Blizanaca, Jarca, Strelca ili Škorpiona u utorak i subotu.

Blizanci
Zainteresovani ste za nove takmičarske kombinacije i imate dobar impuls koji Vas navodi na veću akciju. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, petak, subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Jarca, Škorpiona, Strelca ili Raka u četvrtak i nedelju.

Rak
Nalazite se u promenljivoj formi, ali Vi ste uporni i ne odustajete od svojih visokih ciljeva. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: u četvrtak, petak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Bika, Lava, Vodolije ili Škorpiona u sredu i subotu.

Lav
Ponekad je teže predvideti krajnji ishod u odlučujućim situacijama na takmičarskoj sceni ili osnovni redosled poteza kod ostalih saigrača. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i sredu. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, petak i nedelju.

Devica
Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Faktor sreće je na Vašoj strani i u hazarderskom stilu upotrebite svoje tajne adute kako biste ostvarili prestižnu poziciju u ponedeljak, petak i nedelju. Važno je da smišljenom taktikom izbegavate zonu visokog rizika četvrtak i subotu.

Vaga
Važno je da se pripremite za završnu fazu igre i da dobro procenite svoj ulog u ponedeljak, sredu i četvrtak. Možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u nekim visoko rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli u danima vikenda.

Škorpion
Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Sve je lakše kada unapred pripremite neku rezervnu varijantu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju.

Strelac
Umete da procenite povoljan trenutak za uspešnu akciju. Sve je moguće, ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, petak i nedelju. Uz to, možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Izbegavajte zaoštrene rivalske odnose koji imaju loš uticaj na Vašu koncentraciju u sredu i četvrtak .

Jarac
Splet iznenadnih okolnosti na takmičarskoj sceni pogoduje Vašim procenama ili taktici. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale suigrače u četvrtak i petak . Proverite svoju sreću: u sredu, subotu i nedelju. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje nekih neparnih brojeva.

Vodolija
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsirate svoje ciljeve. Ponekad sklonost ka riziku deluje kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače i donosi značajniji uspeh. Na Vama je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i sredu. Izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak.

Ribe
Ponekad treba da sledite svoj unutrašnji impuls i takmičarski imperativ bez izuzetka. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 07, 11, 25, 36, 41, 55, 6petak i 7sredu Vaši srećni dani su: sreda, četvrtak i subota. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Izbegavajte rivalske odnose u ponedeljak i utorak.

(astrolook.com, Pixabay)