Home Horoskop Srećni dani (13. avgust – 20. avgust 2018. godine): Lavovi obratite pažnju...

Srećni dani (13. avgust – 20. avgust 2018. godine): Lavovi obratite pažnju na susret sa osobom u znaku: Blizanaca, Lava, Strelca ili Ovna u četvrtak i petak, Rakovi ispunjavate sve preduslove koji su potrebni za neki ekstra dobitak

1124
0
SHARE

Strelac
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam koncentracija. Samo pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava šansu za uspehom ili ekstra dobitak u četvrtak i dane vikenda. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crvene boje. Obavezno izbegavajte rivalske odnose u utorak i sredu.

Jarac
Blic procena ume lako da zavara, posebno kada postoji više faktora koji utiču na igru. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili dobitak u utorak, sredu i nedelju. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i četvrtak.

Vodolija
Uz direktan uticaj faktora sreće i sa par dobrih poteza je moguće ostvariti zapaženi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u utorak, četvrtak i nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte i dodatnu meru opreza, posebno u nekim situacijama koje lako izmiču kontroli u ponedeljak i sredu.

Ribe
Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili neki značajniji dobitak u utorak, sredu i nedelju. Povremeno možete da računate na pozitivne uticaje bele boje. U Vašem interesu je da sačuvate svoj ulog ili što bolju poziciju u odnosu na ostale igrače u četvrtak i petak.

(astrolook.com, Pixabay)