Home Horoskop Srećni dani (13. avgust – 20. avgust 2018. godine): Lavovi obratite pažnju...

Srećni dani (13. avgust – 20. avgust 2018. godine): Lavovi obratite pažnju na susret sa osobom u znaku: Blizanaca, Lava, Strelca ili Ovna u četvrtak i petak, Rakovi ispunjavate sve preduslove koji su potrebni za neki ekstra dobitak

1150
0
SHARE

Vage nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje vaše mogućnosti ili da ograničava vaš izbor u sredu i nedelju.

Ovan
Ponekad spremnost na brzu ili rizičnu akciju predstavlja glavni adut u odnosu na ostale takmičare. Nema razloga da se kolebate pred izazovima, već proverite svoje sposobnosti na delu u utorak, petak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Blizanaca, Vodolije ili Lava u sredu i četvrtak.

Bik
U odnosu na ostale saigrače osećate pojačani takmičarski impuls i želju da ostvarite neke prestižne rezultate. Pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju značajno uvećava Vašu šansu za dobitkom: u ponedeljak, sredu i subotu. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju.

Blizanci
U svom tipičnom stilu upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili premiju ili prestižne ciljeve u odlučujućem momentu u sredu, subotu i nedelju. Možete da računate i na pozitivane uticaje crvene boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Blizanaca, Jarca ili Vodolije u ponedeljak i utorak.

Rak
Ispunjavate sve preduslove koji su potrebni za neki ekstra dobitak. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u sredu, subotu i nedelju. Povremeno računajte i na pozitivan uticaj crvene boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače u utorak i petak.