Home Horoskop Sjajni u krevetu, a očajni u vezi: Horoskop nema sumnju u ovo

Sjajni u krevetu, a očajni u vezi: Horoskop nema sumnju u ovo

1115
0
SHARE

Da li je moguće biti sjajan u seksu, a užasan u svim drugim stvarima u životu? Sudeći po ovim horoskopskim znakovima, odgovor je da.

Ovan

Ako imate seks sa ovim znakom – spremite se za nezaboravno iskustvo. Ovaj znak želi samo dve stvari u životu – da bude najbolji partner kog ćete ikada imati u krevetu i da bude najbolji partner kog ste ikada imali u krevetu.

Velike su šanse da taj seks nikada nećete zaboraviti. Međutim, možda vam neće biti na prvom mestu stvari u životu kada se Ovan ne pojavi na vašem drugom sastanku ili počne da osporava svaki vaš stav.

Zapamtite, Ovan je uvek u pravu. Dakle, kada vas oduševi svim veštinama u krevetu, spremite se da čujete njegovu kompletnu životnu priču i sve detalje koji ga čine toliko sjajnim.

Sve to će vas naterati da pobegnete glavom bez obzira, sem ako ne želite da ostanete u njegovom prisustvu još malo – zbog orgazmičkog seksa.

Blizanci

Mnogi rođeni u ovom znaku vole da zadovoljavaju druge. A to se najbolje vidi u spavaćoj sobi. Ovo je veoma privlačno na samom početku, sve dok Blizanci ne odluče da je došlo vreme da vas poprave i učine boljom osobom.

Bliznaci ne znaju da mogu da budu veoma naporni, već misle da su od velike pomoći. Zbog toga su toliko dobri u krevetu, a veoma loši u životu.

Škorpija

Ma koliko Škorpije bile savršeni ljubavnici, možda bi u obzir trebalo da uzmete činjenicu da vaše zadovoljstvo uopšte nije njihov cilj.

One su veoma motivisane iza zatvorenih vrata – ali samo kada je njihovo zadovoljstvo u pitanju. Iako ova arognacijana početku može biti veoma privlačna, vrlo brzo ćete shvatiti da dugoročno gledano, Škorpijama ništa ne značite.

Ma koliko seks bio odličan, možete da računate na to da će odmah posle njega pojuriti prema vratima.