Home Vesti Seks s neznancem koji je vaš dečko: Hmm, zbunjeni ste, zar ne?

Seks s neznancem koji je vaš dečko: Hmm, zbunjeni ste, zar ne?

1805
0
SHARE

Kad se tokom seksa pretvarate da ste neko drugi, iz temelja menjate pravila

Kao prvo, oboje postajete smeliji i nesputaniji. Takođe, da biste uspešno odigrali seksualnu ulogu, morate biti kreativni, a to znači da se morate dosetiti raznih nestašluka i provokativnih položaja na koje se pali lik koji igrate. Fora, zar ne?

PREDLOG 1 Pretvarajte se da ste vaš partner i vi potpuni neznanci. Dogovorite se da budete u isto vreme na istom mestu, u kafiću, recimo, i odigrajte scenario – ponašajte se kao da se prvi put vidite. Pre nego mu priđete, uputite mu pokoji zavodljiv pogled ili recite konobaru da mu pošalje piće. Onda mu priđite i predstavite se kao… ko god u tom času želite biti. Na primer, opasna šefica velike kompanije ili avanturistkinja koja putuje po svetu i slučajno se našla u njegovom gradu. Govorite glasno, nek’ i drugi gosti oko vas čuju vaš razgovor, jer je predstava za publiku takođe deo zabave. Malo čavrljajte, popijte par pića (slobodno preterajte), a onda ga pozovite da dođe kod vas u hotelsku sobu. Da, i to je deo predstave. Hotelska soba koju ćete tog jutra unajmiti. Ostanite u svojoj ulozi sve do drugog jutra. To će, verujte nam, biti noć koju će zauviek pamtiti.

PREDLOG 2 Neka jedno od vas glumi da nema nikakvo seksualno iskustvo i da mu je potrebno seksualno podučavanje. Vi ili partner, kome god da pripadne uloga neiskusnog, sastavite popis svega što želite naučiti – oralni seks, masturbacija, seks otpozadi… Onaj ko glumi učitelja seksa doživeće silno uzbuđenje kad oseti da kontroliše situaciju. Sledeći korak je čas bezobrazne lekcije koju će sigurno želeti da zapamti.

(Pixabay)