Home Showbiz Savršeno nesavršene: 7 svetskih zvezda koje se ponose svojim prirodnim izgledom

Savršeno nesavršene: 7 svetskih zvezda koje se ponose svojim prirodnim izgledom

2247
0
SHARE
Biti žena nije lako, a biti žena u Holivudu je još teže

Život zvezde nimalo nije lak. Stalna potera i budno oko paparaca, veliki pritisak da se uvek izgleda lepo u svakoj prilici samo su neke od mana života slavnih. Ali čak i poznati imaju ponekad lošu frizuru, podočnjake, celulit. Neke od tih ličnosti su odlučile da ustanu i progovore o problemima koje se tiču svih žena, bile one poznate ili ne.

Ovo je sedam inspirativnih žena koje nam pokazuju da žena može biti mnogo više od lepog lica.

Ališa Kiz

Thinking about you and sending you love!!

A photo posted by Alicia Keys (@aliciakeys) on


Pevačica poznata po divnom glasu shvatila je da je vreme da prihvati sebe onakvom kakva jeste. Ove godina, prestala je da koristi šminku, a pokazala je i svoje prirodne kovrdže.

Ališa je izjavila: ,,Ne želim više da se pokrivam. Ni moje lice, ni um, ni dušu, ni moje snove, ni moje misli, ni moj emocionalni život. Ništa”.

Naučila je da voli svoje ožiljke i poslala poruku svim ženama da prihvate sebe – uključujući tu i vrline i mane.

Ešli Grejem

Walking onto the set of #MarthaStewart and #SnoopDogg new show on @vh1 yesterday.. Tap for deets

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


Konačno se pojavila koja izgleda kao – žena i koja može biti uzor svim ženam koje se ne trude da teže savršenstvu. Grejemova je ponosna na svoje obline, a postala je i prvi plus sajz model na naslovnici časopisa Sports Ilustrejtid.

Medlin Stjuart


Stjuartova je jedinstvena devetnaestogodišnjakinja koja želi da promeni percepciju lepote u društvu. Ona je ispunila svoj san prošetavši po pisti na Njujorškoj nedelji mode. Za nju je nebo granica!

Dženifer Aniston

aniston

Majčinstvo i brak ostaju najvažnije stvari koje bi žena trebalo da ispuni tokom života. Ali, da li zaista to treba da se radi da bi se ispunile neke norme?

Anistonova je napisala pismo gde je iskritikovala medije u vezi sa njihovim shvatanjem vrednosti žene. ,,Mi smo ispunjene bez obzira na to da li imamo ili nemamo partnera, da li imamo ili nemamo dete. Kada je reč o našem telu, MI smo te koje odlučuju kakvo želimo da ono bude. MI određujemo našu sreću za sebe”, stoji u pismu.

Ema Votson

ema-votson

Zvezda filmova o Hariju Poteru zagovornica je feminizma. Na zasedanju Ujedinjenih Nacija u Njujorku 2014. godine održala je govor na temu nejednakosti polova. Tada je zatražila i od muškaraca i od žena da se ujedine u borbi za ravnopravnost polova.

,,Ako prestanemo da definišemo jedni druge prema onome što nismo, a počnemo da definišemo nas same prema onome što smo, bićemo slobodniji”, kaže Votsonova.

Amandla Stenberg

BOY! (y’all haters corny with that illuminati mess)

A photo posted by amandla (@amandlastenberg) on


Ona je bila hrabra Ru u ,,Igrama gladi”, a sada se pridružila mnogobrojnim aktivistima Holivuda u borbi protiv rasizma, seksizma i homofobije. Ova osamnaestogodišnja glumica počela je da edukuje ljude o kulturnoj toleranciji i o tome kako je biti crnkinja u društvu, pritom ponosno ističući svoj identitet i poreklo.

Demi Lovato

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on


Popularnoj pevačici nije bilo lako da prihvati svoje nesavršenosti. Kao tinejdžerka, imala je probleme sa anoreksijom, drogom i depresijom. Danas predstavlja uzor mnogima kao neko ko je upornošću uspeo da se izbori sa svime i uprkos svemu izgradi karijeru.

 

(Foto: Instagram, youtube screenshot)