Home Vesti Sanjali ste neki od ova 4 sna? To znači da uskoro stajete...

Sanjali ste neki od ova 4 sna? To znači da uskoro stajete na ludi kamen!

1316
0
SHARE
Sanjali ste neki od ova 4 sna? To znači da uskoro stajete na ludi kamen!
Sanjali ste neki od ova 4 sna? To znači da uskoro stajete na ludi kamen!

Ako se sećate da ste u skorije vreme sanjali neke od ovih snova, pripremi se za svadbena zvona!

U ljudskoj je prirodi da pokušavamo sebi da objasnimo život i da tražimo tajne znakove koji mu ukazuju na neke buduće događaje. Upravo zato mnogi ljudi čvrsto veruju u simboliku snova i njihovu moć. Od nagoveštaja sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspeha, svaki san može daotkrije mnogo toga, pa čak i kada ćete se udati. Prema verovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da ti venčanje “kuca na vrata”. Otkrij ih u nastavku:

1. Gradnja zida

Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to ne vredi i za tvoje snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćete uspešno da preskočite sve prepreke koje vam se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred vama pozitivno životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradite novi zid, pripremite se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe.

Videti venac u snu znači da ćete uspešno izbegavati sve brige i probleme. Zlatni venac predznak je dugog i srećnog života, crveni venac označava vernu ljubav, dok zeleni venac označava da ćete se uskoro udati. Ali, postoje i venci koje nije dobro videti u snu. Reč je o onim cvetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećete videti u svojim snovima!

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2