Home Muškarac Samo za muškarce: 10 znakova koji će vam pokazati da ste se...

Samo za muškarce: 10 znakova koji će vam pokazati da ste se možda zaljubili

3644
0
SHARE
Volite da se zabavljate, izlazite, menjate devojke, ali se u poslednje vreme nešto čudno dešava jer samo ona okupira vašu pažnju

Ukoliko u jednom trenutku uhvatite sebe kako razmišljate da biste radije da provedete vreme sa devojkom na koju mislite poslednjih dana, pre nego da se posvetite sebi, moguće je da je nešto posebno počelo da se ”krčka” u vama. Pogledajte ove  razloge koji će vas uveriti da ste se verovatno zaljubili.

young-1508130_640

Zaboravili ste na bivšu

Vrlo često se dešava da se i posle raskida preispitujete o tome da li ste napravili dobar potez što više niste sa njom, a u zavisnosti koliko dugo ste bili zajedno, ta pitanja se mogu ponavljati iz dana u dan.

Ali, otkad ste upoznali nju, misli o bivšoj su sve dalje. Onda se i zapitate šta je to bilo dobro što ste videli u bivšoj.

Ne možete da prestanete da mislite na nju

Ona vam samo padne na pamet bez posebnog razloga i počnete da razmišljate o tome da li ona misli bar upola toliko na vas kao vi na nju. Pitate se šta radi u toom trenutkku i poželite da je pozovete, ali ipak to ne učinite da ne biste bili dosadni.

Ali stvar postaje još gora. Šetate sa prijateljima i u izlogu uočite neku stvar za koju ste sigurni da bi joj se dopala. Ili ugledate poster za neki film koji bi ona rado pogledala.

Ako vam je ona na umu pre spavanja ili ujutru prvo na šta pomislite kada otvorite oči, bez sumnje se može reći da ste se zaljubili.

Stalo vam je do nje

Postoji razlog zbog čega vas priče prethodnih devojaka nisu zanimale – nije vam dovoljno stalo. Kada ste se zaljubili, želite da znate sve o njoj: ko je ona, šta radi, o čemu razmišlja, šta je zasmejava… Iskreno vas interesuju njena osećanja.

Ako je zaista volite, saosećate sa njom ako je uznemirena zbog nečega ili je imala loš dan. Ne pokušavate da je oraspoložite zato što morate, već zato što ne možete pomoći sebi kada je vidite tužnu.

Ne smeta vam bilo koji njen hir

Činjenica da sa sobom uvek nosi pasoš, za svaki slučaj, i da voli da pravi gomilice od svih sastojaka kada jede, čine vas neobjašnjivo srećnim. Jednostavno volite je takvu kakva je.

Imate sjajnu hemiju

Ne možete biti zaljubljeni u nekog bez određene hemije između vas. Ako ste uvek na istoj talasnoj dužini i razmišljate slično, to je dobar znak. Pored nje, nijedna druga nije važna i nijednu drugu ne primećujete.

Uopšte ne primećujete druge žene

Iako ne možete da ne uočite lepu ženu kada prođe pored vas, kada ste zaljubljeni, neka od njih vam isklizne sa radara, dok su neke samo bleda senka one koju volite. Više ne flertujete ni upola onoliko koliko ste pre.

Polako shvatate da je ona jedina važna osoba u prostoriji i iz nekog razloga, drago vam je zbog toga.

1496cf25-3012-40fc-a94d-d6876fc3aa69_desktop

Volite da provodite vreme s njom

Ovo je prilično očigledan i vrlo važan razlog. Radujete se susretu sa njom i nije vam važno šta ćete raditi zajedno. Vremenom će i obična šetnja sa njom predstavljati vaše najlepše provedeno veče.

Kada niste zajedno, nedostaje vam i jedva čekate da je ponovo vidite.

Rado pristajete na kompromis

Kada shvatite da vam je važno da radi ono što je čini srećnom, tako što se priklanjate njenoj želji iako se to vama ne dopada, zaljubljeni ste. Tada, njena sreća vam postaje važna koliko i vaša. Ovo je jedna od najvažnijihstvari koje vam govore da je to ono pravo.

Druge stvari su manje važne

Ranije stebili posvećeni treningu, ali sada, ukoliko je ona slobodna uveče da je izvedete na večeru, radije biste da vežbanje preskočite. Sem toga, vaša zaokupljenost poslom kojeg ste i posle radnog vremena donosili kući, dovodi vas do toga da razmislite da je to ipak suvišno raditi.

Vaša obavezna lista stvari koje morate da uradite postaje fleksibilnija zbog nje i neretko preskočite koju obavezu ili plan koji ste imali.

Počnete da razmišljate o budućnosti – i ona razmišlja sa vama

Pre vam je budućnost sa ženom predstavljao sastanak subotom uveče, dok sa njom , budućnosti nema kraja. Ne samo da želite da je vidite ovog vikenda, već i sledeće godine i za pet godina.

Kada planirate odmor, znate da želite da ga provedete sa njom. A kada dobijete poziv za venčanje u roku od tri meseca, pitate je da bude vaš pratilac, to je dovoljan znak da više ne morate da se pitate da li ste sa pravom osobom ili ne.

(Izvor: askmen.com, Foto: Pixabay)