Home Vesti Samo 6 dana nakon venčanja, mladoženja saznao šokantnu vest: Žena ga je...

Samo 6 dana nakon venčanja, mladoženja saznao šokantnu vest: Žena ga je prevarila, a evo i kako

1733
0
SHARE

Ubrzo nakon venčanja u Meksiku Britanac Endi Mičel (40) saznao je vest koja mu je uništila život

Endi Mičel (40) s 21-godišnjom Megan venčao se u Meksiku i venčanje ga je koštalo 30 hiljada funti, a nakon šest dana supruga ga je ostavila uz šokantno objašnjenje.

Nakon raskošnog venčanja vrednog 30 hiljada funti njegova 21-godišnja novopečena supruga Megan ga je ostavila zbog drugog muškarca. Svom 40-godišnjem suprugu rekla je da ga ostavlja jer je njen ljubavnik bolji u krevetu od njega. Endi je u razgovoru za The Sun Online rekao da je potpuno skrhan izdajom svoje supruge, a veruje da je novu romansu započela na devojačkoj večeri.

“Iskoristila me. Šokiran sam i razočaran. Poslednji put kad smo se čuli objašnjavala mi je kako je njen novi partner mnogo bolji u krevetu od mene”, ispričao je Endi. Megan je u razgovoru za The Sun Online priznala da je imala aferu, ali da se sve dogodilo nakon venčanja.

 

Megan i Endi upoznali su se pre nekoliko godina i ubrzo su postali nerazdvojni i Meganina želja je bila da se venčaju u Meksiku.Endy kaže da ne spava, niti jede otkako ga je Megan napustila, a da ga vara shvatio je kada je u njenom mobilnom telefonu pronašao poruke od ljubavnika. Još gora činjenica je što on već deset godina poznaje ljubavnika svoje supruge i zajedno su pili i pivo. Verenički prsten Endi je sada stavio na prodaju i želi da se reši uspomena koje ga podsećaju ne Megan.

(Twitter, Pixabay)