Home Horoskop Sa njima je veza kao san, a sa ovima vas čeka pravi...

Sa njima je veza kao san, a sa ovima vas čeka pravi pakao: Najbolje i najgore devojke u horoskopu

859
0
SHARE

Ovih pet bolje da ne planirate za nešto ozbiljno

Kao što nisu svi muškarci za vezu, tako nisu ni žene. Kada su u pitanju veze, neke pripadnice Zodijaka su idealne devojke, dok su neke prava noćna mora.

U zavisnosti od toga koliko su dobre za vezu, žene u videu su rangirane od najbolje do najgore, međutim, ostalih pet u daljem tekstu bolje da ne planirate za nešto ozbiljno.

Da li ste i vi među njima?

Vodolija

Ona je prosečna devojka, neće biti najbolja, ali ni najgora. Ona je zapravo u pravoj zlatnoj sredini. Biće lojalna i posvećena u vezi, ali se pazite njene ekscentrične strane.

Lav

Ponekad u vezi imaju neka nerealna očekivanja. One često veruju da njihove romanse treba da budu magične kao one na filmovima, nešto što nijedna veza ne može da postigne na duge staze. Možda će biti teško njihovim partnerima da ih čine stalno srećnim.

Rak

Često su ljubazne i divne, ali mogu da budu naporne u nekim momentima što može da dovede do slomljenog srca i povređenih osećanja. Ovo može da ih navede da oteraju ljude iz svog života u nastojanju da sačuvaju svoj osećanja. Uvek se boje da će biti povređene.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2