Home Vesti Prvi utisak je najvažniji: Kako da se ne obrukate u krevetu prilikom...

Prvi utisak je najvažniji: Kako da se ne obrukate u krevetu prilikom prve akcije

1068
0
SHARE
Da li prva ljubav zaista zaborava nema ili je neki drugi fenomen u pitanju?

Intimnost s novom osobom može u početku biti nespretna, ali uz ove savete, nespretnost i nelagodu zaobići ćete u širokom luku…

1. Neka se vaš prvi put dogodi tek onda kada za to budete apsolutno spremni.
Prva zajednička noć zahteva da odvojite dovoljno vremena. Cilj vam je pažljivo pratiti razvoj događaja i uočiti šta mu odgovara. Tako ćete otkriti kako da ga potpuno zadovoljite već prvi put. Tokom predigre i u bilo kojem trenutku kad shvatite da će krenuti na pravu stvar, čvrsto ga zgrabite za ruke i dajte mu dug, sočan, strastven poljubac. Većina muškaraca voli kada žena učini nešto pomalo agresivno i pomaže im da shvate šta zaista želi.

2. Udelite mu kompliment i budite iskreni.
Mit je da muškarci brinu samo oko sopstvenog zadovoljstva. U stvari, muškarcima je teško uživati ako nisu sigurni da je i partnerki jednako dobro. A kako ste mu u tom trenutku još uvek velika nepoznanica, ne prepoznaje male znakove koji mu govore da vam je lepo – zato mu to recite. Budite sigurni da mu dajete do znanja da vam je super nešto što vam je zaista ugodno. Jer on će memorisati sve što mu kažete i to će ponavljati svaki sedeći put misleći da neizmerno uživate. Zato ne glumite, to je za vaše dobro.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA STRANI 2