Home Horoskop Preko ovoga ne prelaze: Glavni razlozi zbog kojih horoskopski znaci raskidaju

Preko ovoga ne prelaze: Glavni razlozi zbog kojih horoskopski znaci raskidaju

1825
0
SHARE
Da li prva ljubav zaista zaborava nema ili je neki drugi fenomen u pitanju?

Šta to pojedine horoskopske znakove može da natera na razmišljanja o prekidu veze ili, pak, na čvrstu odluku o kraju ljubavi?

U nastavku saznajte šta baš nikada ne opraštaju.

Ovan – posesivnost

Ne možete da podnesete posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite da imate svoj život izvan vašeg odnosa. Takođe, želite da imate svoj prostor i svoju slobodu pa nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik – nepoštovanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde. svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci – rezervisanost

Ne možete da budete sa nekim ko nije društven jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika, pa vam je potreban partner koji je u stanju da se nosi s ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće da odgovara vašoj društvenosti.

Rak – zatvorenost

Vi ste emotivni i intuitivni, želite da budete u mogućnosti da razgovarate s partnerom i pomognete mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas. Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam da snažnu emocionalnu vezu koju želite.

NASTAVAK VESTI PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2