Home Muškarac Prečica do spavaće sobe i kreveta: Ovih 8 filmova nateraće vas da...

Prečica do spavaće sobe i kreveta: Ovih 8 filmova nateraće vas da poludite od strasti

1443
0
SHARE

Sigurna taktika da završite veče kako treba

Ako ste u potrazi za idejom koja će zapaliti strast u vašoj spavaćoj sobi, mi vam sada dajemo ne jednu već osam. Reč je o najpopularnijim erotskim filmovima, zbog kojih ćete vi i vaš muškarac uživati čitave noći, ali i dok ih budete gledali. Odaberite svoj i prepustite se.

Torn (2012)

Zamislite oženjenog muškarca koji sreće mnogo mlađu devojku iz snova. Ona ga toliko intrigira, inspiriše i želi, a on se nalazi u nedoumici šta da radi dalje.Torn predstavlja komplesno i romantično istraživanje razvoja ljubavi, partnerstva i strasti. Ovo je predivan film koji strašno emotivno deluje na um i srce ali i buđenje duboke erotike.

Last Tango in Paris (1972)

Legendarni film u kome glume Marlon Brando i Marija Šnajder. Film prati tragičnu priču o američkom udovcu i mladoj Francuskinji koja je verena. Njih dvoje se upoznaju u apartmanu koji žele oboje da iznajme, što ih polako uvodi u anonimnu, seksualnu vezu u kojoj kriju svoje prave identitete.

Marriage 2.0 (2015)

“Marriage” je jedan poseban film jer likovi doživljavaju posebnu vrstu ljubavi, otvorenost i povezanost, koja svima nama vraća snagu u ljubav.

Ovaj film će vas oduševiti neposrednošću, intezivnim i iskrenim odnosom koji se javlja u pravim ljubavnim i strasnim vezama.

The Opening of Misty Beethoven (1976)

Bilo je lako izdvojiti fantastične erotične filmove sa velikom dozom romantike, poput Torn, Marriage i The Submission of Emma Marx, ali pored njih svakako je vredan pažnje je The Opening of Misty Beethoven.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2