Home Video Ponuda koja se ne odbija: Agencija nudi ludilo na ostrvu bluda i...

Ponuda koja se ne odbija: Agencija nudi ludilo na ostrvu bluda i razvrata (VIDEO)

5903
0
SHARE

Hedonističko putovanje koje se ne viđa svaki dan – ponuda agencije u vidu prostitutki, alkohola i droge

Agencija obećava da će svi oni koji se s njima upute na kolumbijsko ostrvo pored grada Kartagene biti u mogućnosti da tri dana uživaju u obilnim količinama droge, besplatnom alkoholu i neograničenom seksu s prostitutkama.
“Good Girls Company” kaže da će njihovi klijenti, gotovo sigurno sve sami muškarci, tokom odmora na kolumbijskom ostrvu živeti život “o kom su uvek sanjali” i da će uz diskreciju moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije.
“Šezdeset prostitutki brinuće se o potrebama 30 klijenata. Dve devojke će biti na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru”, rekli su iz kompanije. Prvog dana putovanja firma će za goste prirediti seksualnu terapiju u kojoj svako od njih može učestvovati, dok će drugog dana svaki gost provesti 30 minuta sa 16 devojaka odjednom.

Trećeg i četvrtog dana biće nešto mirnije. Tokom tih dana gosti će se morati zadovoljiti žurkama na jahti koja prima 100 ljudi.

U slučaju da sve ovo nije dovoljno, firma nudi mogućnost doplate za erotske masaže i grupni seks. Za one koji ne žele celo putovanje provesti u sobi, kompanija je omogućila jahanje konja i golf.

Da ne bi sve ostalo na rečima, postoji video putem kog se može zaviriti na kolumbijsko ostrvo bluda.

U jednom od videa može se videti kako nepoznati muškarac dolazi u vilu ispred koje ga čekaju oskudno odevene devojke. Cene aranžmana se kreću od 500, pa do 1.500 evra.

(Foto, Video: Youtube)