Home Žena Pet stvari koje ne treba da kažete muškarcu posle kresa ukoliko ne...

Pet stvari koje ne treba da kažete muškarcu posle kresa ukoliko ne želite da ga oterate

618
0
SHARE

Više od dve trećine žena brine o tome šta da kaže posle seksa sa novim momkom

Prvo se upoznate. Potom počinjete lagano da flertujete. I vrlo brzo završili ste u krevetu sa njim. Tada ste shvatili da ste možda našli partnera za ceo život i da bi on mogao da bude obaj pravi. U tom trenutku hvata vas panika da ne primeti vaše mane i vidi koliko ste nesigurni u sebe. Svi želimo da nas partner voli sa svim vrlinama i manama, ali problem može da predstavlja koje mane želite da podelite s njim i kad je pravo vreme za to.

Jedno istraživanje pokazalo je da više od dve trećine žena brine o tome šta da kaže posle seksa sa novim momkom. One se plaše da bi nekom pogrešnom rečenicom mogle da pokvare trenutak i unište sve čari i blaženstvo, koje se upravo dogodilo u krevetu.

Evo čime su opsednuti horoskopski znaci: Blizanci obožavaju tehniku, kod Devica je sve pedantno, Jarac obožava sam sebe

Ovo su pet stvari, koje ne bi trebalo da kažete partneru posle seksa na jastuku. Ako vam se omakne i napusti vas, ne morate da očajavate, jer onda i nije bio vredan vaše pažnje.

Igra brojeva

Upravo ste imali dobar seks i rekli ste mu da je najbolji od svih 10, 20 ili 30 momaka sa kojima ste spavali. Pojedine osobe su zaista staromodne, iako ne treba sudito o nekome na osnovu broja. Zadržite brojeve za sebe dok ga bolje ne upoznate i shvatite da li je ljubomoran tip.

Menstrualni ciklus

Saopštiti mu da je pravi srećnik, jer nije imao priliku da vas upozna prošlog meseca za vreme ciklusa. Ovu temu preskočite, jer muškarcima može da bude neprijatno da pričaju o tome i može da mu se zgadi.

Misterija rešena: Ovi 10 stvari privlače žene više od fizičkog izgleda!

Čudni fetiši

Možda ti se posreći i svidi mu se da pričate o svom fetišu i čupanju kose, koju si imala priliku da radis sa pincetom kod bivšeg momka, ali šanse za to su minimalne.

Ispovesti o čupanju, depiliranju i brijanju

Svi znamo šta može da se dogodi kada čupate obrve, idete na depilaciju ili brijte noge. Sve te urasle dlake, opekotine i neželjena dejstva ulepšavanja, ne moraju njega da interesuju. Ovo možete podeliti drugaricama, između ostalog, one služe za to.

Problemi sa probavom

Sigurno ga ne zanima to što tvoj stomak počeo da radi i što je možda hrana, koju ste prethodno konzumirali pokvarena. Zadržite nejgove oči i misli na vašu spoljašnost, nikako na unutrašnjost. Ponekad je manjak informacija prednost.

(Foto: Pixabay)