Home Horoskop Ovo su 4 najstrastvenija horoskopska znaka: Jedni su tajnoviti, drugi stidljivi, ali...

Ovo su 4 najstrastvenija horoskopska znaka: Jedni su tajnoviti, drugi stidljivi, ali kada vole to sve puca!

1807
0
SHARE

Mnogi će se iznenaditi kada saznaju ko je u pitanju

Ljubav je važan deo svake veze. To je verovatno najjača, najintimnija veza između dvoje ljudi. Iako se možda drugi ne bi složili, već bi rekli kako strast dolazi iz uma i da je um taj koji vrši najsnažniji uticaj u našim ljubavnim životima.

Bez obzira kakvo je vaše mišljenje, pogledajte top 4 najstrastvenija znaka zodijaka. Možda se iznenadite kad otkrijete koji su najstrastveniji horoskopski znakovi.

1. Škorpion
Škorpion je zasigurno najprivlačniji i najstrastveniji znak zodijaka. Ovaj tajnoviti znak otkriva svoje najskrivenije tajne samo svojim najbližima i najdražima. Ali kada zapalite vatru strasti u Škorpionu, budite sigurni da možete izdržati toliku toplinu!

Zbog sve te topline, mislićete da je Škorpion vatreni znak, ali on je zapravo vodeni znak. A to zapravo i ne iznenađuje, jer sa Škorpionom moraćete ili potonuti ili plivati.

2. Ribe
Ribe su zaista najstidljivije u zodijaku. One žele znati da su voljene, obožavane i željene. One će sanjati o ljubavi s vama umesto da vam je pokažu tokom dana.

Ribe su strastvene u svojim osećajima i kroz usmeravanje svoje strasti u stvaralaštvo, u stanju su izraziti svoje osećaje na opipljiv način. Većina Riba voli duboko, ali mnogi od njih nisu sasvim uvereni da su vredni ljubavi.

3. Lav
Da, naravno da su središte svemira, ali oni i ne shvataju kako to nije uvek fer. Lavovi su strastveni u njihovim odnosima i s njihovim idejama. Lavovi moraju imati sve najbolje, čak i njegov partner – vi, morate biti najbolji. Oni će zaokrenuti vaš svet kako bi se osećali važno, samo da bi bili s njima.

Vole sa strašću i entuzijazmom, ostavljajući vas u stalnoj potrebi i žudnji za većom dozom toga. Topli su i verni, ali mogu postati dominantni i zahtevni kada je reč o njihovim potrebama. Ako volite Lava, to vas stavlja u pokoran položaj u svakom trenutku. Većina Lavova su takođe i veliki avanturisti.

Ukoliko Lava želite dugoročno zadržati, omogućite mu da preuzme vodstvo i obećavamo da nećete biti razočarani.

Horoskopski znaci: Vaga
Horoskopski znaci: Vaga

4. Vaga
Diplomatski znak strasti – Vage su lepa stvorenja koja vole ravnotežu. Oni vole davati, ali zbog svoje diplomatske naravi očekuju reciprocitet. Vage su strastvene u ljubavi, ali ne na zahtevan ili agresivan način.

Ljubav s njima uključuje šetnje na plaži, večere uz sveće, ljupke darove i koketne susrete koji hrane njihovu potrebu za romantikom i povezivanjem s drugima. Ako želite imati miran, pun ljubavi, ali ne preterano ekspresivan odnos, Vaga je znak za vas.

(Izvor: Atma.hr, foto: Pixabay)