Home Horoskop Oprez za sve buduće mlade: Najlošiji muževi rađaju se u ova 3...

Oprez za sve buduće mlade: Najlošiji muževi rađaju se u ova 3 znaka!

1447
0
SHARE

Neki od njih vešto skrivaju svoje pravo lice na početku, a kasnije…

Ponekad mane prevladaju nad vrlinama – posebno kod ova tri znaka Zodijaka i njihovih „bračnih predispozicija“. Muškarci rođeni u ova tri horoskopa znaka definitivno nisu rođeni pod zvezdom srećnog braka…

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device ljubomorni su i nesigurni – a to mogu jako dobro sakriti u početku veze. Tek kad prođe neko „slatko“ vreme, onda pokažu svoju pravu stranu i mogu biti veliki manipulatori i bolesni control-freakovi.

Bik

Bikovi će se uvek radije odlučiti za svoju karijeru umesto za stabilnu vezu i decu. To objašnjava zašto uveče radije ostanu u kancelariji – nego da provedu s najdražom romantično veče pred televizorom ili je odvedu na večeru u restoran. Premda muškarci rođeni u znaku bika često svoje voljene obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ženi svog života nikad neće pokloniti dovoljno – za njih toliko dragocenog – vremena.

Riba

Nažalost, Ribe često same sebe katapultiraju u zatrovanu vezu. Muškarci rođeni u znaku Ribe inače su puni razumevanja te su jako osećajni – stoga bi trebali biti omiljeni partneri. Nažalost, gotovo uvek privuku pogrešnu osobu koja ne zna ceniti njihove kvalitete. Lakoverni kakvi jesu, krivicu traže kod sebe – i zbog toga su prokleto nesigurni.

(Izvor: Miss7, foto: Pixabay)