Home Horoskop Oni vole lagano: Ovo su horoskopski znaci koji se najsporije zaljubljuju

Oni vole lagano: Ovo su horoskopski znaci koji se najsporije zaljubljuju

4348
0
SHARE

Ponekad je njihova indolentnost prema zaljubljivanju čak i iritantna

Prebrzo zaljubljivanje može biti vrlo problematično, ali ovi horoskopski znaci definitivno nemaju problem s tim. Zaljubljuju se toliko sporo i oprezno da ponekad postaju iritantni.
Rak
Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami, nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni preko ušiju.
VodolijaVodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole videti u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na poprilično osnovnom nivou.

Neobična priča ljubavnog para: To što su oduševili svet na društvenim mrežama, donelo im je jednu vrlo lošu stvar (FOTO)

Devica

Ovaj znak jako želi da se zaljubi, ali nešto uvek pođe po krivu. Device se teško opuste i počnu verovati drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često vremenom propadne.

Jarac

Prosečni jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno kako treba da  izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvataju ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađu svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvataju da i ona ima svoje mane. Zato se često odljubljuju i traže dalje.

(Foto: Pixabay, Izvor: index.hr)