Home Vesti Oni su roditelji najlepših bliznakinja na svetu: Da li im je titula...

Oni su roditelji najlepših bliznakinja na svetu: Da li im je titula pravedno dodeljena?

2937
0
SHARE

Identične bliznakinje Lea Rouz i Ava Marija prave su Instagram zvezde – iako tek devojčice, već su osigurale gotovo 550.000 pratilaca na Instagramu

Nakon što im je njihova majka Jaki otvorila nalog u julu prošle godine, devojčice su rekordnom brzinom postale popularne, a ne samo što su osvojile srca publike, već su privukle i pažnju skauta.

Bliznakinje su potpisale ugovore sa dve modeling agencije, a iza sebe već imaju snimanja za različite brendove i časopise za decu. Lei i Avi svakodnevno stižu komplimenti i lepi komentari, a mnogi su složni i u tome da su “najlepše devojčice na svetu”.

Ove klinceze imaju popunjen poslovni raspored šest dana u nedelji, ali uprkos tome njihova majka insistira na tome da one vole svaki minut koji provedu na “poslu”.

“Rekla sam svojim ćerkama da, ako su spremne da ne odustanu od plesa i plivanja, mogu da se bave i modelingom”, napisala je ova mama u svom blogu, pa nastavila:

“Nisam bila iznenađena kada su počele da skaču od uzbuđenja i jedva su dočekale da počnu. One vole da budu u centru pažnje.”

Modeling je očigledno postao gotovo porodična stvar, pa se stariji brat ovih bliznakinja Čejs Robert takođe okušao u istom. On ima svega 2.000 sledbenika, ali je potpisao ugovor za istu agenciju kao i sestre.

(Foto: Instagram)