Home Vesti One izgledaju kao devojčice, a nikad ne biste pogodili koliko godina u...

One izgledaju kao devojčice, a nikad ne biste pogodili koliko godina u stvari imaju

1287
0
SHARE

Lure Hsu kaže da svoj izgled duguje vrlo jednostavnim stvarima

Voda i povrće koje konzumira u velikim količinama su razlog dobrog izgleda. I njene sestre Fejfej i Šeron izgledaju vrlo mladoliko.

三姐妹都有屬於自己喜愛的渡假風格耶😄🌺👭#許維恩 #許菲菲 #許路兒 #lurehsu #lovfee

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on

Kada vidite fotografiju Lure Hsu s Tajvana rekli biste da ima 20-ak godina. No mnogi će se šokirati kad shvate koliko je stvarno stara. Naime, ova modna blogerka i dizajnerka enterijera uskoro će napuniti 42 godine.

Kaže da svoj izgled duguje vrlo jednostavnim stvarima – vodi i povrću, koje konzumira u velikim količinama. Svako jutro pije crnu kafu, a izbegava sokove, šećer, ljute sosove i začine.

Najveću važnost ipak pridaje hidrataciji kože, pije i vitamin C te kolagen u tekućem obliku. Također, nigde ne izlazi bez kreme s visokim zaštitnim faktorom.

📷👁👉🏼🐻#許路兒 #lurehsu #月亮公車

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on

Lure redovno na Fejsbuku i Instagramu, gde je prate hiljade obožavatelja, objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog života, na kojima su često i članovi njene porodice.

I njene sestre, Šeron (36) i Fejfej (40) izgledaju duplo mlađe nego što stvarno jesu.

外面風好大😅頭髮要被吸走了🌪 #lurehsu #許路兒 #moussyhk #MOUSSY #hollister

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on

“Kako imam decu, ćerke stare 10 i osam godina, držim se rutine. Svaki dan rano se budim i rano ležem. Uvek jedem tri puta dnevno, a doručak nikad ne preskačem”, kaže Fejfej.

Ona, kao i sestra, tvrdi da se tajna dobrog izgleda krije u konzumiranju vode.

Osim toga svako jutro započnem čašom mlake vode, i tako već celu deceniju”, kazala je Fejfej.

Najmlađa sestra Šeron kaže da je od Lure naučila mnogo o nezi kože, posebno koliko ju je važno zaštititi od štetnog delovanja sunca.

👟👕💙#adidasoriginals #nmd

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on

Šeron je inače model i zvezda na Tajvanu, a na Fejsbuku ma preko milion fanova.

Devojke kažu da su dobre gene nasledile od majke, koja i danas izgleda odlično za svoje godine. To potvrđuje i fotografija koju je Lure objavila na svom Instagramu, a na kojoj pozire sa sestrom Šeron i navodno majkom, koja ima 63 godine. Prosudite sami je li istina…

(Foto: Instagram)