Home Horoskop Ona je neodoljiva i nezasita kada to želi: Kada zavolite ženu ovog...

Ona je neodoljiva i nezasita kada to želi: Kada zavolite ženu ovog horoskopskog znaka, teško ćete joj naći zamenu

21904
0
SHARE

Vi niste ona koja prati druge, vi pratite sopstveni put

Vi radite stvari na vaš način davajući ,,hejterima”  materijala za ogovaranje. Niste svačija šolja čaja, ali oni koji vas vole, to iskreno rade. Dok vas neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji.

scorpio-759377_640

Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja.

Tako da dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš.

Nedeljni horoskop: Blizanci izbegnite finansijske ili imovinskie rizike, Vage sada je vreme za ljubav

Sastanak sa vama je divlja vožnja, jer veza sa Škorpijom znači da će imati neke od najboljih dana u životu, ali i neke od najgorih. Ipak, ti trenuci će ih terati da se uvek vraćaju nazad po još, iako može da ih prestravi ukoliko počnete sa njima da se zezate kada ste loše volje.

Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

Žene budite oprezne: Ovih 6 znakova garantuju da vas muškarac ne shvata ozbiljno

Poznavaće vas bolje nego što poznajete sami sebe: Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da čitaju ljude, što može biti veoma iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”.

Horoskop 3

Velike su šanse da dok se budete drali “nemoj da mi govoriš kako se osećam”, shvatite da se upravo osećate kako vam je ona rekla. Ona je sjajna u kontroli, radićete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja.

Ali svetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

Želite nezavisnu partnerku: 4 stvari koje morate da prihvatite da biste osvojili srce samostalne žene

One su direktne i ne plaše se da kažu ono što misle, čak i onda kada je možda pametnije da ćute. One stvari vide kao crno ili belo, nikada sivo. Bez obzira da li je volite ili ne. Ili ste vredni da budete u njenoj okolini ili ne. Ovo može biti oštro, ali sa njom makar uvek znate na čemu ste.

Ona je gazda na poslu, ali i u krevetu. U poslu, ali i u ljubavi, kada Škorpija zacrta nešto, ona to ispunjava. Ona preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umesto nje.

Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u baru. Nemojte da se osetite ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se oseća prijatno da vodi stvari, a njene veštine u krevetu su dobro poznate.

Užasno je tvrdoglava, ali je neverovatno lojalna.

(Foto: Pixabay)