Home Uncategorized Omiljena mesta za vođenje ljubavi: Lavovi vole u automobilu, Škorpije u vodi,...

Omiljena mesta za vođenje ljubavi: Lavovi vole u automobilu, Škorpije u vodi, a Strelci u javnosti gde mogu da ih uhvate na delu

700
0
SHARE

Interesuje vas koje je omiljeno mesto za seks vašeg partnera prema horoskopu? Otkrijte u nastavku teksta. Možda se iznenadite.

Ovan

Ovnovi su po prirodi impulsivni i vatreni. Idealno mesto za njih je ono koje je najpristupačnije u trenutku kada se raspale strasti, jer oni nemaju vremena da čekaju. Njihov moto je: sada i odmah! Uradiće to bilo gde: u kolima, u mračnom delu parka, u hotelu…

Bik

Bikovi više uživaju u konvencionalnom seksu, zato je najbolje mesto za njih u krevetu. Udobnost, sigurnost, voljena osoba i mnogo maženja. To je ono što Bik voli.

Blizanci

Blizanci su veoma otvoreni i spremni da isprobaju svaki novitet kako se seks ne bi pretvorio u rutinu. Osim toga, oni imaju egzibicionističku crtu i ne bi bilo čudno da odluče da to urade na javnom mestu.

Rak

Rakovi vole da vode ljubav bez žurbe i sa mnogo ljubavi. Vole da se osećaju prijatno i zato je najbolje mesto za njih unutar kuće. Ne mora nužno da bude krevet, spremni su da istraže sve mogućnosti doma.

Lav

Lavovi obožavaju seks i za njih ne postoji loše mesto da ga upražnjavaju. Ipak, omiljeno mesto im je automobil. Iako priznaju da nije posebno udobno mesto za taj čin, činjenica da mogu svakog momenta biti otkriveni veoma ih uzbuđuje.

Devica

Imajući u vidu da mnogo vremena provode na poslu, kancelarija bi mogla da bude njihovo omiljeno mesto za seks. Ukoliko dele radni prostor sa ljubavnikom, neće se dvoumiti da to urade upravo na poslu.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2