Home Muškarac Njen najbolji drug – stara priča: Da li ga nabosti i pet...

Njen najbolji drug – stara priča: Da li ga nabosti i pet razloga zašto ne?!

2413
0
SHARE
To valjda ima neke veze sa XY hromozomom – i sama pomisao da se drugi mužjak mota oko vaše ženke kod muškaraca budi neki instikt da započne “fajt”, ali ovo je pet proverenih razloga zbog čega (ipak) ne bi trebalo da se obračunate sa njenih najboljim drugom…

Slobodno vreme za PES

– Dok njen drug mora da ide sa njom u šoping i sluša priče o krpicama i kojekakvim drugim budalaštinama, a to je, priznaćete strašnije i od činjenice da oni provode vreme zajedno, vi možete pozvati ortake i opičiti stari dobri PES ili piti pivo.

On je taj koji provodi sate na telefonu

– Osim u ekstremnim slučajevima, muškarci telefon uglavnom koriste kako bi se u tri, pet, deset rečenica upitali za “junačko zdravlje” i dogovorili kad će se videti na fubalu ili roštilju. Žene, ne! One koriste fiksni telefon u potpuno druge svrhe – na primer da se žale, ogovaraju, razglabaju i ko zna za šta još… Upravo tu je njen najbolji drug tvoj najbolji saveznik – on je taj koji će sve to morati da sluša, dok ti ležiš sa “sve četiri u vis” i lagano kuliraš.

Momci, sad se pokažite: 20 vrsta seksa o kojima mašta svaka žena!

On je taj koji objašnjava da nije debela

– Zašto sve devojke ovog sveta imaju problem sa viškom kilograma verovatno će ostati večita misterija nedokučiva onom XY hromozomu iz uvoda, ali to nije tvoja briga. Njen najbolji drug će morati da objašnjava da ne mora više da smrša dok ti sate provodiš na internetu, surfujući po bezobraznim sajtovima.

Od njega traži savet

Hvala Bogu! Jer ti i sam znaš da je sve to nepotrebno trošenje reči i da će biti po njenom.

I oni pate posle raskida: Muškarci otkrivaju načine kako su ih devojke ostavile

Nikad više nećeš propustiti omiljeni tim

Da, ti bi baš sad da gledaš majstorije svog omiljenog kluba, da, to si isplanirao još pre nedelju dana, ali baš sad nešto je iskrslo i ti moraš sve da otkažeš. Ne, na sreću, zahvaljujući njenom najboljem drugu, na koga suptilno prebacuješ ceo posao i ostaješ da uživaš u čarolijama sa TV ekrana.

(FOTO: Pixabay)