Home Žena Nije sve u fizičkoj privlačnosti: Osam stvari koje muškarci više cene na...

Nije sve u fizičkoj privlačnosti: Osam stvari koje muškarci više cene na ženi od izgleda

1050
0
SHARE

Izgled je muškarcima važan, ali ne i presudan kada je u pitanju prava ljubav

Iako mislimo da muškarci padaju uglavnom na fizički izgled, ipak on nije najvažnija stvar u odabiru partnera. Ovo su neke od stvari koje imaju prednost.

1. Iskrena ljubaznost

Ne samo prema njemu, nego i prema drugim ljudima. Iskrena ljubaznost kvalitet je kojem niko ne može odoleti.

Horoskop vam kaže: Evo s kim ćete biti do kraja života

2. Prizemnost

Muškarci vole žene koje ne misle da su “iznad” drugih, s obe noge stoje čvrsto na zemlji i sve ljude tretiraju s poštovanjem.

3. Brižnost

Sviđa im se kada žena pokaže interes za njihove probleme ili nedoumice, kada je zabrinuta za njihovu dobrobit. Kada su bolesni, vole da budu razmaženi jer su i kod najmanje prehlade uvereni da stiže kraj sveta.

4. Smisao za humor

U pravom trenutku treba biti ozbiljan, ali takođe treba uvek imati vremena za šalu. Vesela i pozitivna žena sa smislom za humor uvek zadobije njihovu pažnju.

Nikada ne biste poverovali: Ovaj tip muškarca pruža ženama najbolje orgazme

5. Odlučnost

S jedne strane muškarci se boje samopouzdanih žena, ali s druge strane žele da njihova partnerka bude odlučna. Takvo ponašanje ukazuje na zrelost i sposobnost preuzimanja inicijative u trenutku kada je to potrebno.

6. Nezavisnost

Žena mora imati svoj život. U trenutku kada se ceo njin svet vrti oko partnera ona bespotrebno zanemari sebe. Upravo zato ne smemo odbacivati svoju nezavisnost.

7. Emocionalna inteligencija

Sposobnost izražavanja i kontroliranja vlastitih emocija te pravilno i pravovremeno reagovanje na tuđe emocije neki su od znakova emocionalne inteligencije koju muškarci itekako cene.

8. Odanost

Baš kao i žene, muškarci takođe vole odanost. Osećaj da vam mogu verovati i pouzdati se u vas ne može se meriti ni sa čim.

(zadovoljna.hr, Pixabay)