Home Vesti Nevero, drugo ime ti je žena: 7 razloga zbog kojih žene varaju...

Nevero, drugo ime ti je žena: 7 razloga zbog kojih žene varaju svoje muškarce

1347
0
SHARE

Nisu muškarci jedini za koje je varanje rezervisano, devojke takođe ponekad biraju da budu neverne zbog raznih razloga

Ovo su neki od njih:

1. Prevarila sam dečka, jer su drugi tipovi počeli da me primećuju. Zvuči glupo, ali je istina. U srednjoj školi i na fakultetu nisam bila popularna među momcima, a onda se nešto promenilo, ne znam ni sama šta. Odjednom su počeli da flertuju sa mnom na žurkama. Bio je to neverovatan osećaj.

Jedne večeri sam popila previše i dogodilo se. Spavala sam s muškarcem koji nije bio moj dečko. Nisam rekla svom dečku šta sam napravila, ali vrlo brzo smo prekinuli iz nekih drugih razloga, priznala je je Marijana (27).

2. Tražila sam nežnost koju nisam dobijala u braku. U to vreme često sam se svađala s mužem i bilo je lakše pobeći od kuće nego se suočiti s problemima. Znam, kukavica sam, kaže 35-godišnja Ivana.

3. U seksu stalno volim isprobavati nove stvari, a moj dečko je bio vrlo suzdržan i sramežljiv u spavaćoj sobi. Kad mi se ukazala prilika da probam nešto novo, iskoristila sam je. Prevara je zapravo bila dobra stvar, jer sam shvatila da moj tadašnji dečko nije prava osoba za mene, kao ni ja za njega. Prekinuli smo, a sada sam u vezi u kojoj sam vrlo zadovoljna. Marina (23)

4. On živi u malom mestu, a ja u velikom gradu. Imamo vezu na daljinu. Ne znam da li bih seks s drugim osobama uopšte nazvala prevarom, jer sam mu na početku veze rekla da monogamija nije za mene, a pogotovo u situaciji u kojoj svog dečka viđam otprilike svaki drugi ili treći vikend. Angelina, 31 godina

5. Tražila sam razlog da prekinemo. Nisam bila emocionalno zadovoljna u vezi, ali nisam znala kako da mu to objasnim. Rekla sam da sam ga prevarila i on je prekinuo sa mnom. Danijela, 22 godine.

Nastavak teksta pročitajte na strani broj 2