Home Žena Nema laži, nema prevare: 9 znakova koji otkrivaju da će kleknuti i...

Nema laži, nema prevare: 9 znakova koji otkrivaju da će kleknuti i konačno vas zaprositi

1100
0
SHARE
Nema laži, nema prevare: 9 znakova koji otkrivaju da će kleknuti i konačno vas zaprositi
Nema laži, nema prevare: 9 znakova koji otkrivaju da će kleknuti i konačno vas zaprositi

U dugoj ste vezi i pitate se kada će doći trenutak da klekne ispred vas i izvadi prsten? Određeni znaci reći će vam više od reči.

Govori stvari poput: “Ti si jedina koja…”
Kada vam muškarac daje do znanja koliko ste mu posebni, tako da govori da ste jedina žena koja je ispunila prazninu u njemu ili ga učinila potpunim, na putu je da vas učini i svojom pred zakonom, kaže doktor medicine Pol Dobranski.

Pozvani ste na sva porodična događanja
Ako mu niste samo sporedan lik u životu, uključiće vas u sve važne porodične događaje. Da ne želi da se porodicai prijatelji zbliže s vama, ne bi vas želeo ni na takvim događanjima, kaže Andrea Sirtaš, stručnjak za veze.

Ima oženjene prijatelje
Prevrće li očima svaki put kad ga neko pozove na venčanje? Mrmlja li kad morate izaći s nekim bračnim parom? To bi moglo značiti da nije spreman, barem ne još. Ali ako je većina prijatelja koji ga okružuju već u braku, počeće da se oseća čudno i sve spremnijim da postavi pitanje.

Češće vas dodiruje
Jednom kad odluči da ćete vi biti njegova buduća gospođa, očekujte da će vas češće dodirivati, gotovo kao na početku veze. Možda će vam sam od sebe masirati vrat dok radite ili dodirivati ruku dok kuvate, tvrdi stručnjak za govor tela Dženin Drajver.

Želi da živi s vama
Ništa ne govori da se skroz predao koliko odustajanje od momačke jazbine. Ako je spreman da deli životni prostor samo zato što to stvarno želi, a ne samo jer je tako jeftinije, misli o vama kao materijalu za ženidbu. Većini muškaraca to je poput probe za venčanicu. Bonus je i ako on prvi izrazi tu želju.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2