Home Horoskop Nedeljni horoskop (od 30. aprila do 7. maja 2018. godine): Bliska osoba...

Nedeljni horoskop (od 30. aprila do 7. maja 2018. godine): Bliska osoba se upliće Bikovima u imovinska prava, stekli su se uslovi da Škorpije reše finansijska pitanja

3355
0
SHARE
Šta donosi kretanje retrogradne Venere: Ova 3 horoskopska znaka će pronaći pravu ljubav još do kraja godine!
Šta donosi kretanje retrogradne Venere: Ova 3 horoskopska znaka će pronaći pravu ljubav još do kraja godine!

Vodolije treba da prihvate korisne savete koje dobijaju od jedne starije ili iskusne osobe

Ovan
Potrebne su Vam dodatne i precizne informacije o različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste u potpunosti ostvarili svoje dugoročnije ciljeve. Mnoge okolnosti su na vašoj strani i zato se potrudite da okolina shvati ozbiljno vaše planove. Samo dobra volja i topla emotivna nota, vode ka zajedničkom zbližavanju. U odnosu sa svojim partnerom ne možete da odolite pred novim izazovima koji vas pokrecu na „ljubavna osvajanja“.

Bik
Nailazite na izvesno nerazumevanje u svojoj okolini, na pomolu su i novi problemi koji komplikuju vaše poslovne namere. Sve tekuće probleme bi ste podneli na lakši način, ali vas dodatno opterećuju i neki porodični događaji ili osoba koja se na direktan način upliće u vaša imovinska i lična prava. Ako se nešto neobično dešava sa vašim ljubavnim partnerom dobro ispitajte situaciju. Nemojte reagovati na osnovu početnog impulsa već sačekajte da se strasti stišaju.

Horopskopski znaci: Blizanci
Horopskopski znaci: Blizanci

Blizanci
Primećujete da okolina na vas vrši neki vid pritiska i ne dopadaju vam se tonovi koje prepoznajete kod određenih saradnika. Ipak, zarad zajedničkog uspeha prihvatite kompromisna neka rešenja ili dogovore. Nemojte propustiti dobru priliku za dodatnom zaradom. Zadovoljstvo koje vas ispunjava u odnosu sa partnerom i harmonija koja vas prati u porodičnom životu, pozitivno se reflektuje na vaše kompletno samopouzdanje. Opustite se uz bliske osobe.

Rak
Jasno vam je da se neka poslovna pravila ili razne okolnosti brzo menjaju, tako da vrlo promišljeno očekujete bolju priliku i svoju šansu koju ne želite da propustute. Imate niz prednosti u odnosu na saradnike i samo je pitanje pravog trenutka kada ćete realizovati neke važne ciljeve. Priželjkujete veću emotivnu slobodu da ostvarite svoje namere, ali kao da vas neko sputava ili trenutni događaji ne idu uvek u pravcu koji vama odgovara.

Lav
Delujete vrlo afirmativno na svoju okolinu i imate sluha za neke savremene ideje sa kojima možete da unapredite svoj poslovni stil ili profesionalno izražavanje. Udružite sve svoje interese sa bliskim osobama. Romantično ste raspoloženi i potajno priželjkujete, da se ostvare neki vrlo neobični događaji ili vaše ljubavne vizije.

Horopskopski znaci: Devica
Horopskopski znaci: Devica

Devica
Imate neke zanimljive ideje i delujete vrlo ambiciozno, tako da vas uskoro očekuju pomalo burne reakacije od strane vaših saradnika. Potrudite se da u svemu vidite onu dobru stranu i da nastavite sa inicijativnom koju ste započeli. Uz dodatnu upornost vrlo brzo većina će preovladati u vašu korist. Dobro razmislite o nekim pitanjima ili zahtevima na koja treba da odgovorite svom partneru. Važno je da se pravilno razumete i u nekim delikatnim situacijama.

Vaga
Vi ste dosledni u poštovanju određenih pravila i zvaničnih dogovora, ali vaši saradnici imaju drugačija merila i često menjaju svoju poslovnu strategiju. Nemojte dozvoliti da to utiče na vašu nesigurnost ili da neko koristi vaše “slabe strane”. U ljubavnom odnosu vaše potrebe su veće, nego što to naslućuje vaš partner. Priželjkujete idiličnu vezu ili romantičnu notu koja će vas u potpunosti ispuniti i pratiti na svakom koraku. Nemojte odustajati od svojih namera.

Škorpion
Ponovo se nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste sa različitim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da ubrzate neke dogovore kako biste u najkraćem roku ostvarili sve svoje planove. Sada imate povoljne uslove u kojima možete ozbiljno da rešavate neka finansijskih pitanja. U odnosu sa voljenom osobom provejavaju tople emocije. Ono što priželjkujete, kao da se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je u vašoj moći da usrećite svoju porodicu i partnera.

Strelac
Potrebno je da na osnovu novih kriterijuma korigujete izbor poslovnih ciljeva, a saradnici ponekad imaju nezamenljivu ulogu u rešavanju raznih dilema kroz koje prolazite. Neko vam daje dobar primer na koji način treba da se odredite prema saradnicima ili prijateljima. Preispitajte svoju ulogu u odnosu sa bliskom osobom. Povremeno delujete uznemireno i skloni ste raznim preterivanjima u izražavanju svojih osećanja ili potreba.

Horoskopski znaci: Vodolija
Horoskopski znaci: Vodolija

Jarac
Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zarad velikih ideja ili ambicija koje imate, povremeno umete da suviše energično sprovedete i svoju volju. Dobro je da napravite emotivnu distancu. Profiltrirajte svoje misli ili osećanja, pre nego što donesete novu odluku o ljubavnom životu.

Vodolija
Nalazite se pred novim poslovnim dilemama, ali i dalje zagovarate timski rad. Verujete da se razni problemi najbolje rešavaju udruživanjem i pravilnom raspodelom uloga. Prihvatite korisne savete koje dobijate od jedne starije ili iskusne osobe. U ljubavnom životu, važno je da očuvate prave vrednosti i da iskreno ugodite svom partneru. Ono što vama izgleda ozbiljno možda i nije tako značajno, ako pažljivije saslušate sve komentare koje ima voljena osoba.

Ribe
Ponekad je teško da udovoljite raznim zahtevima koje imaju vaši saradnici, posebno kada vam se neko protivi bez ozbiljnih argumenata. Izbegavajte rasprave koje vas nepotrebno dekocentrišu ili udaljavaju od rešavanja postavljenih ciljeva. Udružite svoje interese sa prijateljima kako biste na dobar način spojili korisno i prijatno. Razgovarajte otvoreno sa voljenom osobom, jer postoje neke zajedničke sumnje koje ne traba da ignorišete. Prolongiranjem ništa ne rešavate, već samo ostajete u zabludi kako će se vremenom neke situacije same po sebi srediti.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)