Home Horoskop Nedeljni horoskop (od 28. avgusta do 4. septembra 2017. godine): Sada je...

Nedeljni horoskop (od 28. avgusta do 4. septembra 2017. godine): Sada je trenutak da Lavovi pokažu sve adute, Strelčevi nemaju razumevanje za izgovore ljubavnog partnera

1325
0
SHARE
Horoskop

Škorpije se nalaze u sjajnoj formi i pokušavaju da organizuju svoju okolinu na uspešnije poslovanje

Ovan
Kada sebi postavite velike ciljeve, onda je neminovno da se u potpunosti posvetite angažovanju i njihovoj realizaciji. Obratite pažnju na korisne sugestije i primenite nove obrasce poslovanja kako biste u što kraćem roku ostvarili sve ono što ste zamislili. Partner ume da vas navede na dobre ideje i da vas inspiriše na slobodnije ponašanje. Uskladite svoje misli i osećanja, kao „čarobnu formulu“ koja će vam doneti još više ljubavi i zadovoljstva.

Bik
Potrudite se da ostvarite svoje ciljeve u skladu sa korisnim instrukcijama koje dobijate ili sa nekim propisanim normama koje postavljaju vaši pretpostavljeni. Zatražite na vreme nečiju podršku u vezi sa rešavanjem finansijskih pitanja. Delujete dobro raspoloženo i zadovoljno u odnosu sa voljenom osobom, predosećate da vam predstoji serija lepih momenata i vrhunac zajedničke srece. Prijaće vam češći izlasci i neko kraće putovanje.

Blizanci
Delujete vrlo energično u susretu sa saradnicima i postavljate neke nove zahteve sa kojima želite da unapredite svoje profesionalno iskustvo ili zajednički uspeh. Potrebno je da imate jasnu intuitivnu percepciju ili „široke vidike“ u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, sve se svodi na novi podsticaj koji vodi ka emotivnom zbližavanju. Oslonite se na svoje „skrivene adute“ i na zavodnički šarm koji posedujete.

Rak
Novi događaji potvrđuju vaša očekivanja, tako da sa velikim ambicijama ugovarate razne poslovne susrete. Stalo vam je da poboljšate svaki detalj koji ima uticaj na završne rezultate. Sada imate dobru priliku da uspešno rešite i neka finansijska pitanja. U skladu sa svojim potrebama preuzimate inicijativu u ljubavnom životu, ali partner vas podseća da zajednička sreća prozilazi iz uzajamnog prilagođavanja. Dobro je da među vama postoje jake emocije.

Lav
Zainteresovani ste za nove ideje i očekujete da vas neko od saradnika podrži prilikom poslovnog ugovaranja. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute sa kojima raspolažete. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije. U odnosu sa partnerom osećate talase pozitivnih emocija i spremni ste na niz kompromisa zarad zajedničke sreće. Dobro je što ste povezani sličnim željama i što imate uzajamno poverenje.

Devica
Zahvaljujuci novim informacijama i spremnosti da prihvatite niz korisnih sugestija, predstiji vam uspešan period. Sada imate priliku da završavate neke paralelne obaveze ili poslove koje ste morali više puta da odlažete. Prihvatite nečiju ponudu u vezi rešavanja finansijskih pitanja. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju vrlo optimistično i ohrabrujuće. Potrudite se da prenesete dobro raspoloženje na svog partnera, učinite nešto nesvakidašnje.

Vaga
Prema ličnom nahođenju i vlasititim procenama birate poslovne zadatke za koje vam se čini da donose najveću korist. Ipak, takvim ponašanjem delimično narušavate svoj saradnički odnos sa jednom osobom, koja neće ostati ravnodušna na vaš uspeh ili dobitak. Preplavljeni ste emocijama, ali to za sada ne pokazujete na pravi način ili pred svojim partnerom. Ipak, vi ste osoba koje ne može da pobegne od zova ljubavi, samo vam se čini da idete u suprotnom pravcu.

Škorpion
Nalazite se u sjajnoj formi i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspešnije poslovanje. Ako još uvek postoje neke dileme oko poslovne organizacije, najbolje je da ih rešavate u hodu kako biste u najkraćem vremenskom roku ostvarili što više zadataka. Stalo vam je da ulepšate svoj ljubavni ili intimni život, te u skladu sa svojom inpiracijom činite sve što je u vašoj moći da animirate voljenu osobu na nove radosti i zajedničku sreću.

Strelac
Postoje neki iznenadni problemi koji remete vaš svakodnevni ritam, ali uz dodatnu upornost možete efikasno da ostvarite sve svoje poslovne planove. Potrebno je da pronađete zaobilazna rešenja i pri tome da održite dobar nivo saradnje. U odnosu sa voljenom osobom česte promene u raspoloženju stvaraju dodatnu nervozu ili emotivnu nesigurnost. Ponekad nemate dovoljno razumevanja za nečije propuste ili za nove izgovore.

Jarac
U većini situacija bolje ili efikasnije rešavate zadatke kad se oslonite na lične mogućnosti. Ipak, sve se svodi na dobru procenu mogućnosti i primenu odgovarajuće taktike. Odložite veću kupovinu ili potrudite se da ostanete umereni prilikom novčanih investicija. U ljubavnom odnosu možda imate drugačije potrebe nego vaš partner. Pokažite više tolerancije, ne treba da se ponašate suviše strogo i da kritikujete drugu stranu na sitnim propustima.

Vodolija
Angažovani ste na različitim stranama i imate dobru volju da pronađete nabolja rešenja u dogovoru sa saradnicima. Ponekad je neminovno da na samom početku insistirate na određenim uslovima koji u potpunosti moraju da se ispoštuju, ako vam je stalo da dobijete i nabolje rezultate. Primećujete da postoje pozitivne promene u ponašanju kod voljene osobe, što utiče na vaše raspoloženje. Osećate da se nalazite u toploj fazi i na korak do zajedničke sreće.

Ribe
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o nekim značajnim ili novim događajima na poslovnoj sceni. Na sreću očekuju vas pozitivne promene ili iznenadni dobitak. Delujete zadovoljno u nečijem drustvu, umete da stvorite „ljubavnu atmosferu“. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe predstavlja „lepši deo stvarnosti“.

(Izvor: astrolook, foto: pixabay)