Home Horoskop Nedeljni horoskop (od 14. maja do 21. maja 2018. godine): Ovnovima imponuje...

Nedeljni horoskop (od 14. maja do 21. maja 2018. godine): Ovnovima imponuje saznanje da je partner spreman da im ugađa na razne načine, Lavovi treba da prihvate neka kompromisna rešenja kako bi ispunili poslovne vizije

492
0
SHARE

Vodolije delujete vrlo promišljeno i stalo vam je da pridobijete nečije poverenje prilikom poslovnih susreta ili dogovora

OVAN
U skladu sa svojim afinitetima i mogućnostima birate poslove koji vam omogućavaju da se izrazite na uspešan način. Potrudite se da pokrećete udruživanje po više osnova, posebno u povezivanju nekih poslovnih i privatnih interesa. Oslonite se i na podršku bliskih prijatelja u nekim osetljivim situacijama. Delujete zadovoljno razvojem događaja u ljubavnom životu, posebno vam imponuje saznanje da je partner spreman da vam ugađa na razne načine.

Ovan

BIK
Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete neku vodeću ulogu pred saradnicima. Zelite da se izborite za što bolje poslovne interese i uslove. Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nova ili neobična emotivna potkrepljenja na raznim stranama, ali partner prati sve što činite.

BLIZANCI
Nakon faze pregovaranja sa saradnicima na vama je da donesete završnu reč i da sprovedete u delo zaključke koje ste doneli. U zavisnosti od okolnosti u kojima se nalazite najbolje je da primenjujete različite obrasce poslovanja, po principu uspešnih formula koje donose i najbolje rezultate. Delujete veoma privlačno na svoju okolinu, te u skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima učinite sve što je potrebno da uživate u društvu bliske osobe.

RAK
Primećujete da saradnici pažljivo prate i ocenjuju vaše angažovanje. Ipak, vi imate dovoljno snage, znanja i umeća da se izborite sa različitim problemima. Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poslovnu poziciju i da pravilno izbalansirate sve izazove koji vas prate. U ljubavnom odnosu očekujete ona najlepša zadovoljstva. Stalo vam je da u potpunosti izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

LAV
Primećujete da okolina ne razume pravilno sve ideje koje imate, ali potrebno je da sačuvate dobar saradnički odnos kako biste ostvarili svoje poslovne vizije. Prihvatite neka kompromisna rešenja. Čini vam se da kod ljubavnog partnera postoje neke sumnjive naznake u ponašanju, te nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko.

DEVICA
Delujete vrlo odlučno i samouvereno branite svoje poslovne interese pred saradnicima koji imaju drugačije ideje. Situacije koje nisu po vašoj meri ili ukusu rešavate uspešno i u najkraćem mogućem roku. U privatnom životu koristite drugačiju taktiku, u odnosu sa partnerom potrudite se da budite dovoljno inspirativni i nežni.

VAGA
Neko vas navodi na dobar potez, ali vi još uvek detaljno preispitujete svaku pojedinačnu poslovnu opciju i merkate lične mogućnosti. Neće vam biti lako da se opredelite za dobro ili za dugoročno poslovno rešenje, kao i za pouzdanog partnera. U ljubavnom dijalogu nemojte ponavljati reči koje ne znače mnogo. Vaš partner nije savršen, ali nije ni raspoložen za prekomernu dozu kritike koju vi umete da mu uputite. Postoje mnogo lepši načini da ostvarite ono što želite.

ŠKORPIJA
Nalazite se u nekoj komplikovanoj situaciji i zato je poželjno da se ponašate oprezno. Izbegavajte javne rasprave, poslovna nadmudrivanja ili dokazivanje istine pred onima koji raspolažu sa većim autoritetom. U ljubavnom životu, očekuju vas pozitivan obrt. Svoju sreću je najbolje da sačuvate za krug bliskih prijatelja. Neophodna vam je veća diskrecija, naročito kada se nalazite u nepoznatom društvu. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju ili da pričate više nego što je potrebno.

STRELAC
Delujete pozitivno i podstičete svoju okolinu na dodatno angažovanje. Većina saradnika će se rado prikolniti vašem mišljenju i neko će vam prepustiti da donesete važnu odluku u zajedniko ime. Sve što ste započeli sada uspešno možete i da privedete kraju. Posebno će vam prijati nova dešavanja u privatnom životu. Potrudite se da što više uživate uz dragu osobu. Postoje razni sadržaji koji će vam ulepšati raspoloženje i koji će obogatiti vaše iskustvo.

JARAC
Svu svoju pažnju usmeravate prema nekim značajnim ciljevima i odbijate da vas neko od saradnika stavlja u podređeni položaj ili da vas ubeđuje da prihvatite kompromise koji vam se ne dopadaju. U svemu treba da sačuvate pravu meru kako ne biste ugrozili nečije interese. Ponovo se nalazite u fazi emotivnog uzleta ili nove inspiracije, te zanos koji osećate u vama budi želju za strasnim susretima. Zračite pozitivnom energijom i delujete inspirativno.

VODOLIJA
Delujete vrlo promišljeno i stalo vam je da pridobijete nečije poverenje prilikom poslovnih susreta ili dogovora. Informacije sa kojima raspolažete za sada ne predstavljaju čvrstu garanciju za poslovni uspeh, ali brzo ćete prevazići svaki rizik koji bi mogao da ugrozi vaše interese. Čini vam se da se polako udaljavate u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih predrasuda u svom razmišljanju i ponašanju.

RIBE
Nalazite se u kreativnoj fazi, a okolina deluje vrlo blagonaklono prema svim vašim idejama ili inicijativama koje pokrećete. Važno je da se orijentišete ka vrlo ambicioznim ciljevima i da učinite sve što je u vašoj moći kako biste ostvarili najbolje razultate. Nastavite da ulivate emotivnu podršku svom partneru zarad zajedničke sreće koja vas prati. Voljena osoba može da ispuni vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti sve uslove za harmoničnu vezu.

(astrolook.com, Pixabay)