Home Horoskop Nedeljni horoskop (27. avgust – 2. septembar 2018. godine): Vodolije nakon napornih...

Nedeljni horoskop (27. avgust – 2. septembar 2018. godine): Vodolije nakon napornih pregovora naći ćete se u poziciji da postavljate zadovoljavajuće uslove, Jarčevi izbegavajte finansijski rizik

1531
0
SHARE

Ribe važno je da dobijete kompletnu podršku među saranicima, čak i u situacijama oko kojih se dobro snalazite

Ovan
Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Bik
U nekim iznenadnim događajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, morate delovati vrlo pribrano. Slobodno preuzmite inicijativu u skladu sa svojim znanjem ili umenjem. Saradnici su na vašoj strani, posebno kada se rešavaju neka finansijska pitanja. Ponekad postavljate suviše stroge kriterijume pred svog partnera ili nemate dovoljno razumevanja za nečije slabosti. Potrudite se da sa više tolerancije i emocija pristupate zajedničkim temama.

Blizanci
Stalo vam je da ostvarite svoje poslovne ciljeve na različitim stranama, međutim postoje dodatne komplikacije ili saradnici koji usporavaju vaše planove. Izbegavajte iznenadne novčane investicije ili razne faktore rizika. Važno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Ako sumnjate u nečije namere budite dovoljno mudri i osmislite „test situaciju“, kao proveru uzajamnog poverenja ili emotivne naklonosti.

Rak
Ako svoje ideje predstavite na dovoljno interesantan i ubedljiv način, očekuje vas pozitivan odjek u krugu saradnika. Potrebno je da isplanirate različite detalje, koji deluju podsticajno na okolinu i ujedno potkrepljuju zajedničku viziju o uspešnoj saradnji. Priželjkujete novu ili uzbudljivu ljubavnu romansu. Slobodno pokrenite svoju maštu ili zavodničke sposobnosti u društvu bliske osobe. Sada možete da se opustite na način koji će vam doneti novi i lepo iskustvo.