Home Horoskop NEDELJNI HOROSKOP (13. avgust – 20. avgust 20188. godine): Škorpije važno je...

NEDELJNI HOROSKOP (13. avgust – 20. avgust 20188. godine): Škorpije važno je da se upravljate prema dugoročnijim ciljevima koje ste postavili, Jarčevi delujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza

1476
0
SHARE
Fascinantne žene uglavnom imaju loš ljubavni život, a evo i zbog čega je to tako
Fascinantne žene uglavnom imaju loš ljubavni život, a evo i zbog čega je to tako

Strelčevi obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali

Ovan
Nekom ste dozvolili previše i sada se kajete zbog toga. Pokazaće se da zbog određenih problema gubite na više strana i da vam je neophodna nečija pomoć. Dakle, spašavajte ono što vam je preostalo i sačuvajte bar delimičnu kontrolu u poslovnom smislu. Primedbe koje želite da uputite voljenoj osobi ostaće bez odjeka, jer druga strana odbija da čuje, prihvati ili učini ono što očekujete. Zbog toga vaš ljubavni odnos postaje sve napetiji, a vi ste sve nervozniji.

Bik
Trenutak je, da pažljivije osluškujete svoju okolinu i da uvažavate različite sugestije koje doprinose zajedničkom uspehu i vašem profesionalnom usavršavanju. Pred vama su sajne mogućnosti, te nemojte dozvoliti da vas neko pretekne ili da zauzme vaše mesto u timu poslovnih saradnika. Podstičite kod sebe ambicioznost i takmičarski duh. U emotivnom smislu, postoji mogućnost da vas neko razočara, ali na vama je da to prihvatite dostojanstveno. Zaboravite na ljubavno rivalstvo.

Blizanci
Stalo vam je da udovoljite svojim saradnicima i da sve oko vas funkcioniše na besprekoran način. Preostaje vam da prihvatite i neka nova zaduženja koja nisu u potpunosti po vašem ukusu ili meri. Dobro je što okolina ume da ceni i nagradi vaše zalaganje. U ljubavnom odnosu ne dobijate pažnju koju priželjkujete. Čini vam se da se neko ne obazire previše na vaše želje ili poruke. Proverite na vreme svoje emotivne sumnje i preuzmite odgovarajuću inicijativu.

Rak
Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodučni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu. Ipak, sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više poverenja u partnera.