Home Muškarac Muški ponos vam je manji od proseka? Ova poza u krevetu spašava...

Muški ponos vam je manji od proseka? Ova poza u krevetu spašava stvar, devojke će vrištati od ludila

1200
0
SHARE

Ako znate kako stvari funkcionišu, manji penis možete pretvoriti u svoju prednost

Prema istraživanju iz 2015. godine, prosečna veličina penisa je 13.1 cm. Ako vam je penis manji od toga, spadate u one ‘ispod proseka’. Ipak, to ne bi trebalo da vas brine jer za većinu žena to stvarno nije presudno, gotovo sve dosadašnje studije pokazuju da veličina penisa damama nije previše važna. Razumljivo je , s druge strane, da se možda osećate nesigurno ako ste po tome ispod proseka.

Psihološkinja, seks terapeutkinja i licencirani terapeut za bračne i porodične probleme, prof. dr Holi Ričmond, kaže da mnogo muškaraca pravi grešku jer se u krevetu upoređuju s porno zvezdama – “atletskim Olimpijcima seksa”.

– Ceo svoj radni vek seksualnog terapeuta nikad nisam čula ženu da kaže kako “želi muškarca s većim penisom”. Žene govore kako žele muškarca koji je dobar u krevetu. To znači da traže muškarca koji je komunikativan, koji u krevetu ne žuri, i koji ima sluha i razumevanja za njene potrebe – zaključuje dr Ričmond i dodaje:

Ako znate kako stvari funkcionišu, manji penis možete pretvoriti u svoju prednost. Čula sam čak da su muškarci s manjim penisom često bolji u krevetu jer se zbog toga više trude.

A ako spadate pod one ‘manje obdarene’, evo 6 poza u kojima i vi i partnerka možete maksimalno uživati.

U NASTAVKU TEKSTA NA STRANI BROJ 2 SAZNAJTE KOJE SU TO POZE