Home Horoskop Možete sve da probate, ali neće ići: Ovim horoskopskim znacima nije suđeno...

Možete sve da probate, ali neće ići: Ovim horoskopskim znacima nije suđeno da budu zajedno

2391
0
SHARE

Kakva će biti vaša ljubavna veza u najvećem delu zavisi od toga koliko ste kompatabilni sa svojim partnerom

Isto tako, ukoliko ste “singl”, i u potrazi ste za ljubavlju, važno je da pronađete osobu sa kojom delite približno iste stavove, očekivanja, strasti… Naravno, s obzirom da to nije baš tako jednostavno, i da je potrebno da se zvezde poklope kako biste našli onog pravog, od pomoći vam može biti i ovaj mali vodič kroz svet zodijaka. U potrazi sa ljubavnom vezom koja će biti savršena, nemojte zanemariti ni horoskopski znak i informišete se koji od njih nikako nije za vas.

Stoga, u nastavku saznajte koje su najpogubnije kombinacije horoskopskih znakova.

Devica i Devica

Osobe rođene u znaku Device imaju tendenciju da drugu osobu vide uvek u negativnom svetlu, što je u ovom slučaju pogubno za romantični odnos, s obzirom da je reakcija dvosmerna. Device su suviše uglađene, i suviše značaja pridaju formi, a manje sadržaju, pa u ljubavnoj vezi u kojoj su dve Device, stvari bi definitivno bile suviše napete i komplikovane.

Devica i Bik

Zvezde ne predlažu ni ovu kombinaciju kada su ljubavne veze u pitanju. Potreba Devica da sve drže pod kontrolom, i da stvari budu savršene i pod konac, sigurno će potpuno izbezumiti osobe rođene u znaku Bika, i isprovocirati njihovu temperamentnu reakciju.

Horoskopski znaci koji rasturaju u krevetu: Bikovi su nezasiti, Vage eksperimentišu, Vodolije nepredvidljive

Vodolija i Strelac

Ova dva znaka mogu dobro funkcionisati samo ukoliko se radi o neozbiljnoj vezi i povremenom viđanju. U bilo kojem drugom scenariju, njihov odnos je osuđen na propast – nestalnost Vodolije i otpor prema vezivanju bi bili pogubni za Strelca kog je lako u ljubavnoj vezi učiniti nesigurnim.

Blizanci i Rak

Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom nemaju sluha za to da saslušaju drugu osobu, a takođe ne vole ni da razgovaraju o osećanjima – da li vam ovo zvuči kao nešto što bio odgovaralo onima koji su u znaku Raka? Definitivno ne. Jednostavno, ova dva znaka nisu dobar spoj – Rak je tradicionalan, usmeren na porodicu  i veran, dok su Bliznaci nestalni, otvorenog i radoznalog duha, u stalnoj potrazi za nečim novim.

Lav i Jarac

Jarčevima bi bilo zaista teško da budu u vezi sa osobama rođenim u znaku Lava. Od Lava nikad nećete čuti ono što je njima jako važno – potvrdu ljubavi i romatičnih osećanja, čak i onda kada ona postoje. U njihovom odnosu ne bi postojala uzajamnost u davanju, koja je vrlo važna za uspeh svake ljubavne veze.

Vodolija i Škorpija

U ljubavnoj vezi Vodolije i Jarca ne bi postojalo poverenje koje je ključno za ovu vrstu odnosa. Osobe rođene u znaku Vodolije iznad svega vole svoju nezavisnost i slobodu, što će Škropija sigurno hteti da sputa i ograniči, što će naići na veliki otpor. Ova dva znaka nikako nisu dobra kombinacija.

Strelac i Ribe

Ovo su dva potpuno suprotna znaka. Strelčevi su avanturisti, željni putovanja i novih iskustava, spontani i uvek vedrog duha. Sa druge strane, Ribe su potpuno okupirane samo svojim emocijama, i za sve ostalo su slepe, što bi Strelčeve izludelo.

Vaga i Rak

Stvari između osoba rođenih u ova dva znaka mogu biti dobre samo na početku veze. Ipak, ukoliko se upuste u ozbiljnu vezu, doći će do razmimoilaženja. Rakovi su usmereni suviše na kuću i porodicu, što je atmosfera u kojoj bi se Vage, koje su pre svega jako društven znak, osećale zarobljeno.

Kako se ljube horoskopski znaci: Blizanci vole predigru, Lavovi kao na takmičenju, a Škorpije strastveno

Bik i Blizanci

Ova dva znaka nikako se ne poklapaju u seksualnom smislu, što je važan aspekat u svakoj ljubavnoj vezi. Dok je Bikovima važan dodir i konstantno ispoljavanje ljubavi i nežnosti, Blizanvi tome ne pridaju previše značaja.

Ovan i Lav

U ovoj vezi stvari bi bile poprilično komplikovane, s obzirom da ni Lavovi ni Ovnovi ne vole da pričaju o svojim osećanjima. Osobe rođene u znaku Ovna su suviše ćudljive, što nikako ne bi odgovaralo narcisoidnoj prirodi Lava. I jedni i drugi vole da budu u ulozi lidera, tako da ljubavni odnos između ova dva znaka ne bi bio dugog veka.

Ribe i Lav

Osobama rođenim u ova dva znaka koje započnu ljubavnu vezu definitivno neće biti lako. Ribe su veliki sanjari, često su usporene i melanholične, što će biti vrlo iritantno za vatrenog Lava. Njegovoj goropadnoj prirodi nikako ne bi odgovarao temperament Riba.

Vodolija i Devica

Iz svega što smo u prethodnim odeljcima rekli o ova dva znaka sledi da bi njihova ljubavna veza bila potpuni promašaj – Device koje su opterećene formom, pravilima, preciznošću i savršenstvom i Vodolije koje su slobodnjaci sa neobuzdanim duhom. Zvezde defintivno nisu naklonjene ovoj kombinaciji.

(Izvor: cosmopolitan.rs, foto: Pixabay)