Home Horoskop Možda postoje izuzeci, ali njih ima svuda: Ovo su 4 najpromiskuitetnija horoskopska...

Možda postoje izuzeci, ali njih ima svuda: Ovo su 4 najpromiskuitetnija horoskopska znaka

4762
0
SHARE

Za Škorpije se često može čuti kako su simbol za seks, dok Blizanci eksperimentišu u potrazi za zadovoljavanjem partnera

Pripadnike ovih horoskopskih znakova je teže smiriti, pa imajte to na umu kada ulazite u odnos sa njima.
1. Škorpija
Za Škorpije se često može čuti kako pripadnici ovog znaka simbolizuju seks, a često odlaze iz krajnosti u krajnost: ili će imati nekoliko partnera odjednom ili će biti u potpunosti opsednuti jednom osobom. No, kako god bilo, seks je važan deo njihovog života, koji ih tera na izazove i stalnu potragu za nečim novim i uzbudljivim.
2. Ribe
Ribe su sklone životu u svetu mašte pa često poljube mnogo pogrešnih osoba dok ne pronađu onu pravu. Drugim rečima, kod ovog horoskopskog znaka, promiskuitet proizlazi iz njihovog nepopravljivog optimizma i željom za pravom ljubavi, a manje iz želje za seksom.
3. Blizanci
Blizanci na svim životnim poljima vole imati nekoliko opcija, a tako je i na onom ljubavnom. Vole znati o svemu pomalo, a nije im problem ni uništiti neki ljubavni odnos, ako je u pitanju njihovo zadovoljstvo. Ovaj je znak u stalnoj potrazi za nečim novim i teško se zadovoljava bilo kakvom vrstom rutine. To je, u jednu ruku, dobro za njihove partnere, jer su u stalnoj potrazi za novim načinima kako da ih zadovolje.
4. Strelac
Kada su u pitanju Strelci, njihov libido nikada nije zadovoljen. Njih nazivaju “divljom decom” horoskopa, jer oni vole biti slobodni i zadovoljiti svoje želje na razne načine. Drugim rečima, Strelci vole loviti svoje strasti, bez obzira na to koliko su im one dostupne ili ne. Upravo zato, ovaj znak često voli da ima nekoliko opcija.
(Foto: Pixabay)